رئيس پليس فتا گلستان با بيان اينكه اينترنتي شدن روابط اجتماعي در جامعه ايران به طور فزاينده‌اي رو به رشد است،‌ گفت: سايت‌هاي همسريابي، زمينه‌ساز هتك حيثيت شهروندان است

 
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،سرهنگ"حبيب‌الله رجبلي"‌  در اين خصوص اظهار داشت: اينترنتي شدن روابط اجتماعي در جامعه امروز ايران بيان کننده اين واقعيت است که گپ وگفت‌ها و مراودات دوستانه در دنياي مجازي  به طرز ناباورانه اي در حال تبديل شدن به فرهنگي پذيرفته شده است و در اين زمينه سايت هايي تحت عناوين مختلف از جمله همسريابي و دوست يابي فعاليت مي کنند.

وي با بيان اينكه ازدواج هاي اينترنتي و سايت‌هاي همسريابي مشکلي بزرگ براي خانواده ها و فرزندان آنها در فضاي مجازي هستند، افزود: اين گونه فعاليت ها موقعيتي سوء، براي انجام انواع کلاهبرداري ها، مزاحمت ها و هتک حرمت و حيثيت هموطنان از طريق فريب و دسترسي به اطلاعات شخصي و خانوادگي آنان و نقض حريم خصوصي افراد به‌ويژه بانوان فراهم مي سازد.

سرهنگ رجبلي تصريح كرد: با اينکه اتکا به اينترنت و فضاي مجازي ممکن است در نگاه اول راهي آسان براي همسريابي تلقي شود، ولي واقعيت آن است که فضاي نامطمئن مجازي مي تواند فرصتي را براي سوءاستفاده کنندگان نيز فراهم نمايد تا با دام افکني اقدام به کلاهبرداري و فريب و آسيب به متقاضيان اين خدمات نمايند.

رئيس پليس فتا گلستان خاطرنشان كرد: به‌جز يك سايت همسان گزيني، سايت هاي همسريابي که امروزه فعاليت مي‌کنند بدون مجوز مي باشند و عمدتاً نيز محيطي براي سوء استفاده از افراد شده‌اند.

وي در ادامه به برخي از  سوء استفاده ها، آسيب ها  و کلاهبرداري‌هاي انجام شده در اين گونه سايت‌ها اشاره كرد و گفت: با توجه به اينکه مديران سايت ها به تمامي اطلاعات وارد شده توسط کاربر(نام و نام خانوادگي، کد ملي، آدرس، شماره تماس و ...) دسترسي دارند، مي توانند از کاربران سوء استفاده‌هاي بسياري كنند.

اين مقام انتظامي با بيان اينكه اين سايت‌ها مي توانند اطلاعات وارده را در اختيار افراد غيرمجاز قرار دهند، تصريح كرد: در اين سايت‌ها اعضا مي توانند با جلب اعتماد سايرين اقدام به سوء استفاده از تصاوير و اطلاعات خصوصي و اخاذي از آنها كنند.

رئيس پليس فتا گلستان اضافه كرد: با توجه به اينکه براي عضويت ويژه در اين سايت‌ها نياز به واريز پول به حساب مديران سايت‌ها مي باشد، در بيشتر مواقع مديران به تعهدات خود در قبال کاربران عمل نکرده و پول واريز شده آنان را به سرقت مي برند.

سرهنگ رجبلي در پايان از شهروندان خواست در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک، آن را از طريق سايت پليس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش تماس با ما و يا از طريق شماره تماس هاي 2182967 ، 2182943 و 2182945 گزارش كنند.
منبع:سایت پلیس فتا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.