گفتنی است، بر اساس آمارها افراد بلند قد بیشتر به انواع سرطانها از جمله سرطان پستان، روده بزرگ و نیز سرطان پوست مبتلا میشوند.
بررسیها نشان میدهند، در عین حال افراد قد کوتاه بیشتر به بیماریهایی چون بیماریهای قلبی عروقی و دیابت نوع دو مبتلا میشوند.
پژوهشگران اعتقاد دارند باید فاکتور قد را جزو معیارهای جدی برای تشخیص نوع بیماریهای احتمالی افراد قرار داد.
کارشناسان رژیم غذایی غنی از مواد غذایی با کالری بالا و استرس را عامل بروز بیماریهای ژنتیکی میدانند.
این یافتهها حاصل تحقیقات پژوهشگران آلمانی بر روی ارتباط بین قد انسانها و ابتلای آنها به انواع بیماریهای مزمن واگیر و غیر واگیر است.
براساس تحقیقات افراد قد بلند دارای حفاظت نسبی در برابر اختلالات چربی و متابولیسم بدن هستند.
بر این اساس پزشکان به والدین توصیه میکنند چنانچه هر دو والد از قد کوتاهی برخوردارند. با بهره گیری از کمک متخصصان، تغذیه کافی و مناسب و همچنین علاقهمند کردن کودک به ورزش سعی کنند تا فرزندان آنها دارای قد استانداردی شوند.
همچنین والدینی که به صورت ژنتیکی بلند قد هستند باید از کودکی با تنظیم رژیم غذایی کودک مانع از فراهم شدن عوامل بروز سرطان در کودک شوند.
بر اساس تحقیقات و دادههای جمعآوری شده افراد قدبلند به انسولین حساسیت دارند و محتوای چربی جمع شده در کبد آنها کمتر است. در عین حال به دلیل بزرگی قامت شکل گیری سلولی در بدن افراد بلند قامت بیشتر صورت میگیرد و چرخه تولد و مرگ سلولی از حد عادی بیشتر است و این باعث میشود تا جهش سلولی ناگهانی برای ایجاد سلول های سرطانی بیشتر بروز کند.
منبع: دیلی میل
انتهای پیام/