دکتر مظفری متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: رژیم غذایی زنان باردار تاثیر مستقیم با مشکلات قلبی نوزادان آنها ارتباط دارد و نامتعادل بودن وزن در این دوره تعبیرات ریشه ای به کودک وارد می کند چرا که وزن زیاد در دوران بارداری باعث وزن زیاد کودک و در نتیجه چاقی رو می شود که چاقی هم ما در تمام بیماری ها است و همچنین مادرانی که دچار سوء تغذیه در این دوران می شوند مقادیر کم تری مواد سازنده جسم جنین به کودک می رسد که در نتیجه کودک با وزن و قد کم و قدرت بدنی بسیار ضعیف به دنیا خواهد آمد.
وی اظهار داشت: افرادی که قدرت بدنی ضعیف دارند و یا از چاقی مفرط رنج می برند بیش از همه شخص دیگر احتمال ابتلا به بیماری های قلبی، عروقی، عفونی و گوارش در آنان زیاد است .
دکتر مظفری افزود: از دیگر عوامل مهم در سلامت کودک در دوران شیر خوراکی، تغذیه مادر شیرده از مواد مغذی و تامین کننده ویتامین های مورد نیاز بدن کودک است چرا که در این دوران علاوه بر سلامت جسمی سلامت ذهنی کودکان نیز شکل می گیرد و کودکانی که از شیر مادر استفاده می کنند به مراتب با هوش تر و بنیه قوی تری نسبت به کودکانی که از شیر خشک استفاده می کنند دارند وهمچنین با توجه به تغذیه کودکان که شیر خشک مصرف می کند احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و ... در آنان بیش خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد: خوردن چهار لیوان شیر، سبزیجات و گوشت و... از مهم ترین عواملی است که مادران شیرده ملزوم به استفاده آنها هستند و کیفیت غذایی در این افراد بسیار بر سلامت کودک موثر است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/