2 واحد مرغداری با ظرفیت 20 هزار قطعه جوجه در هر دوره ،در شهرستان بندر خمیر به بهره برداری رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ معاون بهبود تولیدات دام وطیور سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : این مرغداری ها ،هرکدام در زمینی به مساحت ۱۲هزار متر مربع وبا اعتباری بالغ بر ۵۰۰میلیون تومان احداث شده است.

مهندس محمد پورطرق افزود : هر واحد مرغداری سالیانه ۴۰تن گوشت مرغ تولید و به بازارهای هدف عرضه می کند.

وی با اشاره به اینکه با راه اندازی این مرغداری ها برای ۶نفربه طور مستقیم شغل ایجاد شده گفت : این مرغداری ها مجهز به سیستم تهویه ، دانه خوری و آبخوری  است.

این واحد های مرغداری در روستای رودبار و بخش رویدر به بهره برداری رسیده است.


انتهای پیام/ی
 
برچسب ها: بهبود ، دام ، تهویه ، مرغداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.