بندرعباس؛

تولید 20 هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان سال 20 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ مرغداران هرمزگانی از ابتدای سال تاکنون بیش از 17 هزار و 400 تن گوشت مرغ در هرمزگان تولیدکرده اند.

محمد پورطرق علت کاهش را نبودن ظرفیت کافی بازار فروش عنوان کرد
پارسال 22 هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شد..

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت : همچنین از ابتدای سال تاکنون بیش از ده میلیون و 900هزار قطعه در مرغداری های استان جوجه ریزی شده است.
شهرستان های بندرعباس و بستک از مناطق تولید گوشت مرغ در هرمزگان هستند.

وی افزود : نیازسالانه هرمزگان 29 هزار تن است که برای جبران این کمبود از استانهای فارس و کرمان وارد می شود.

درهرمزگان 328 واحد مرغداری با ظرفیت بیش از 6 میلیون و 634 قطعه جوجه در هر دوره وجود دارد.
سرانه مصرف گوشت مرغ در هرمزگان 18 کیلوگرم است.

انتهای پیام/س


برچسب ها: مرغ ، گوشت ، هرمزگان ، جوجه ریزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.