به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ حجت الاسلام سیف الله مدبر با بیان اینکه سیاست اندیشکده علم و دین هدایت امکانات موجود با مدیریت صحیح و کم هزینه به سمت ساختن تمدن نوین اسلامی متمرکز شده افزود: این اندیشکده جایگاه علوم در تمدن نوین اسلامی را تبیین می کند.
وی هدف از ایجاد اندیشکده علم و دین را تحقق تمدن نوین اسلامی ذکر و افزود: در تمدن نوین اسلام باید تعامل میان تمام علوم به صورت روشن و دقیق تعریف شود و زمانی این تعامل ایجاد خواهد شد که اساتید و صاحبان فکر و اندیشه قلم به دست گرفته و در حوزه تخصصی خود اندیشه سازی و تولید فکر کنند.
حجت الاسلام مدبر افزود: در موازین اسلام بین علوم مختلف از جمله کشاورزی ، فناوری هسته ای ، فنی و مهندسی با علوم اسلامی تعاملی مشخص تعریف شده است.
وی در زمینه مزایای احداث اندیشکده و مجتمع های پژوهشی در دانشگاهها گفت: اساتیدی که در بحث پژوهش صاحب تجربه و صبغه هستند می توانند در اندیشکده ها فعالیت کنند و در حوزه تخصص و دانش خود پژوهش های میان رشته ای را آغاز کنند که وجود مشاوران مذهبی در کنار آنها می تواند تعامل مورد هدف را بین تخصص این پژوهشگران با مفاهیم دینی و اسلامی تبیین کند.
انتهای
پیام/ت