به گزارش خبرنگار
باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، محققان پس از بررسی مغز انسان ها تایید کردند آن دسته از افرادی که غذاهای دریایی بیشتری مصرف می کنند جیوه بیشتری نیز در مغزشان وجود دارد. هرچند آن ها ارتباطی میان سطوح بالاتر آن سم عصبگرا و صدمات مغزی ناشی از بیماری آلزایمر و زوال عقل پیدا نکردند.
نویسنده و سرپرست این تحقیق خانم مارتا کلیر موریس، پروفسور اپیدمولوژی تغذیه از دانشگاه راشِ شیکاگو، می گوید: همه تصور می کنند که غذاهای دریایی خاصیت بسیار دارند اما در عین حال نگران جیوه درون این ماده غذایی نیز هستند.
ما مطلقا به شواهدی که ثابت کند سطح جیوه ی مغز با مطالعات سیستم عصبی مرتبط با زوال عقل ارتباط دارد.
به علاوه محققان در این تحقیق متوجه شدند مصرف حد متعادلی از غذاهای دریایی می تواند تاثیری محافظتی در افرادی داشته باشد که به لحاظ ژنتیکی در معرض ابتلا به آلزایمر قرار دارند.
ناگفته نماند یافته های این تحقیق دوم فوریه در قالب مقاله ای در مجله ی «انجمن پزشکی آمریکا» ( the American Medical Association ) منتشر شد.
انتهای پیام/