رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر از انجام ۱۷۲ مورد عملیات امداد و نجات توسط امدادگران جمعیت هلال احمر در ۷۲ ساعت گذشته خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از انجام ۱۷۲ مورد عملیات امداد و نجات توسط امدادگران این جمعیت در ۷۲ ساعت گذشته خبر داد و گفت: از ۱۶ لغایت ۱۸ فروردین ۱۴۰۴، مجموع حادثه دیدگان در حوادث به ۴۳۶ نفر رسید که خدمات مختلفی از سوی نیرو‌های امدادی ارائه شد.

وی در ادامه افزود: در این مدت ۲۴ نفر از آسیب‌دیدگان توسط نجات‌گران هلال احمر امدادرسانی شدند و ۹۳ نفر نیز به بیمارستان‌ها انتقال یافتند. همچنین ۵۰ نفر در محل حادثه به صورت سرپایی درمان شدند.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر اظهار کرد: متأسفانه ۲۴ نفر از هموطنانمان در صحنه حادثه جان خود را از دست دادند که این موضوع بسیار تلخ و نگران‌کننده است. از طرف دیگر ۱۹ نفر نیز با عملیات نجات فنی رهاسازی شدند.

محمودی در خاتمه بیان کرد: ۲۲۰ تیم عملیاتی جمعیت هلال احمر متشکل از امدادگران و نجات‌گران در این عملیات‌ها حضور یافته و به هموطنانمان خدمات امداد و نجات ارائه دادند.

منبع: سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار