دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: راهکار اصلاح چرخه معیوب رفت و برگشت معتادان به مراکز ماده ۱۶، ایجاد مراکزی تحت عنوان «دهکده امید و زندگی» است.

باشگاه خبرنگاران جوان - حسین ذوالفقاری درباره سفر استانی خود به قم و اهداف این سفر اظهار کرد: در این سفر یک روزه بازدیدی از مرکز ماده ۱۶ کرامت استان داشتیم و در نخستین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قم در سال جاری شرکت کردیم.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: در این جلسات اقدامات صورت گرفته در سطح استان برای مقابله با موادمخدر و همچنین کاهش آسیب مطرح شد.

وی، اقدامات مقابله‌ای در استان قم را خوب ارزیابی و عنوان کرد: تأثیرات این اقدامات کاملاً ملموس است؛ یکی از این اقدامات ایجاد مرکز ماده ۱۶ کرامت است؛ در این مرکز خدمت‌رسانی به معتادان متجاهر پذیرش شده مطلوب و اقدامات انجام شده در مرکز ماده ۱۶ کرامت تأثیرات بسیار مثبتی بر روحیه افراد پذیرش شده داشته است.

ذوالفقاری، بهبود و اشتغال معتادان متجاهر را از جمله دستاورد‌های مرکز ماده ۱۶ کرامت دانست و ادامه داد: این اقدامات اثرات مثبتی در سطح جامعه داشته، بخشی از معضلات دیگر اجتماعی در سطح این استان کاهش یافته و از طرفی در استان قم در بحث مقابله با موادمخدر و توزیع آن طرح‌های بسیار خوبی اجرا شده است.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به راه‌اندازی «گشت مبارزه با موادمخدر» در سطح استان قم، گفت: یکی از دیگر ابتکارات بسیار خوب صورت گرفته در استان قم، ممنوعیت فروش دخانیات به دانش‌آموزان در اطراف مراکز آموزشی است که به نظر می‌رسد تمام اقدامات مذکور و فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه پیشگیری، تأثیرات مثبتی داشته است.

وی خاطرنشان کرد: در سفر به استان قم هم در جریان اقدامات انجام شده قرار گرفتیم و هم برنامه‌های کلان ستاد مبارزه با موادمخدر مطرح شد همچنین اقداماتی در راستای کمک به مرکز ماده ۱۶ به منظور تکمیل روند فعالیت‌های انجام شده در آن، صورت گرفت.

ذوالفقاری بیان کرد: در سال جاری مرکز ماده ۱۶ کرامت استان قم را به عنوان یکی از مراکز نمونه ماده ۱۶ در سطح کشور تعیین کردیم تا با همکاری و کمک جناب آقای استاندار و تمام مسئولان مرتبط در استان بتوانیم یک مرکز الگو در اینجا ایجاد کنیم و از چرخه معیوب موجود مبنی بر جمع‌آوری معتادان متجاهر، انتقال آنها به مراکز ماده ۱۶، اعمال هزینه برای این افراد و بازگشت مجدد آنها به جامعه جلوگیری کنیم، راهکار اصلاح این موضوع نیز ایجاد مراکزی تحت عنوان «دهکده امید و زندگی» است.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: در دهکده امید و زندگی علاوه بر درمان، اشتغال و بازتوانی کامل معتادان متجاهر مدنظر است و درصددیم این افراد مجدد در سطح جامعه رها نشده و شاهد مشکلات قبلی نباشیم.

وی عنوان کرد: در کنار موضوعات مذکور، پیگیر مباحث تنوع درمان معتادان و بازنگری در قوانین مبارزه با موادمخدر هستیم و از پیشنهادات در این رابطه استقبال می‌کنیم تا بتوانیم هم بازدارندگی بیشتری برای جلوگیری از قاچاق موادمخدر در کشور داشته باشیم و هم بستر‌های فعالیت و کنترل بیشتر را برای دستگاه‌های مجری فراهم کنیم.

ذوالفقاری با اشاره به دیدار با برخی از آیات عظام در این سفر استانی گفت: در دیدار با آیات عظام، گزارشاتی را خدمت ایشان ارائه داده و از رهنمود‌های این بزرگواران نیز بهره بردیم.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر ابراز امیدواری کرد تا با ساماندهی ظرفیت‌های موجود در حوزه پیشگیری از اعتیاد و هم‌افزایی تمام ظرفیت‌ها، شاهد توفیقاتی در کاهش آسیب‌های اجتماعی باشیم.

منبع: ستاد مبارزه با مواد مخدر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار