در عمل‌های جراحی بر روی افراد با سن بالای 40 سال و بیمارانی که در وضعیت حاد و خطرناک هستند، نیاز به آزمایشات و بررسی‌های خاصی وجود دارد.

رضا ابراهیمی‌نیا متخصص جراحی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که اعمال جراحی به دو دسته مینور و ماژور تقسیم می‌شوند، افزود: اعمال جراحی مینور و یا به اصطلاح جراحی‌های کوچک و سرپایی مانند: برداشتن خال و یا زگیل، پارگی مختصر در روی پوست بدن و ... هستند که کوتاه و بدون منافات با حیات بیمار است و نیازی به بستری شدن بیمار در این نوع از عمل‌های جراحی وجود ندارد.

این متخصص ادامه داد: اما در دسته دوم یعنی عمل‌های جراحی ماژور، که طولانی‌تر و حساس‌تر هستند، نیاز به بستری شدن بیمار و بررسی ارگان‌های حیاتی مانند قلب، کلیه، ریه و ... بیمار است. 

دکتر ابراهیمی‌نیا در ادامه تصریح کرد: بسته به محل و نوع ارگانی که عمل می‌شود، یکسری آزمایشات روتین صورت می‌گیرد و این مورد در بیمارانی که دچار وضعیت حاد و خطرناک هستند بیشتر اهمیت دارد.

وی با اشاره به عمل جراحی در سنین بالا گفت: در صورتی که عمل جراحی بر روی افرادی با سن بالای 40 سال، انجام می‌گیرد باید نوار قلب، عکس از قفسه سینه و ... از بیمار صورت گیرد و در صورت وجود مشکل تحت نظر متخصص بررسی‌ها و اقدامات لازم انجام شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار