به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،قربانعلی افشانی مدیرکل دفتر متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «تعداد مدارس شبانه روزی در متوسطه دوم نظری چه میزان است؟»، اظهار داشت: در متوسطه دوم در بخش نظری 834 دبیرستان شبانهروزی در کل کشور داریم که شامل دبیرستانهای دخترانه و پسرانه است.
وی در خصوص تعداد تارکان تحصیل در متوسطه نظری افزود: تارکان تحصیل یعنی دانشآموزانی که دوره ابتدایی را گذراندهاند اما در دوره اول متوسطه حضور پیدا نکردهاند یا در دوره اول متوسطه حضور داشتهاند، اما در دوره دوم متوسطه، حضور پیدا نکردهاند.
افشانی افزود: در حال حاضر بر اساس آماری که اول مهر سال جاری تهیه کردهایم 88 هزار نفر از دانشآموزانی که سال گذشته یعنی در سال تحصیلی 94-93 پایه اول متوسطه بودند اما در پایه دوم حضور نداشتهاند یا در پایه دوم حضور داشته اما در پایه سوم متوسطه شرکت نکردهاند، اسامی و مشخصات آنها را به تفکیک استان، منطقه، مدرسه، نام و نام خانوادگی و شماره دانشآموز و پایه قبلی به استانها فرستادهایم.
وی تصریح کرد: به استانها اعلام کردهایم که این دانشآموزان در سال گذشته در پایه دهم و یازدهم بوده و به پایه بالاتر نیامدهاند و از آنها خواستیم علت آن را پیگیری کنند که با پیگیریهای انجام شده 18 هزار نفر از این دانشآموزان را مهر سال جاری دوباره به درس بازگرداندیم.
افشانی یادآور شد: برای مرحله دوم نیز دوباره اسامی را به استانها ارسال کردهایم تا مجدداً جستوجو و رایزنی کنند تا این دانشآموزان را به مدرسه بیاورند که هنوز آمار دوباره در این خصوص نگرفتهایم، اما 88 هزار نفر تارکان تحصیل را به 70 هزار نفر کاهش دادهایم.
مدیرکل دفتر متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در خصوص میزان اشتغال به تحصیل دانشآموزان در متوسطه دوم گفت: پوشش واقعی دوره دوم متوسطه سنین بین 14 تا 16 سال است.
وی خاطرنشان کرد: آمار دانشآموزان 14، 15 و 16 سال را داریم، اما جمعیت نوجوانان بین سنین 14 تا 16 سال را نداریم و این جمعیت را سازمان ثبت احوال دارد؛ 2-3 بار با آنها مکاتبه کردیم اما آمار جمعیت 14 تا 16 سال را ندادند؛ بنابراین پوشش واقعی ما همان پوشش سال گذشته بوده که 82.24 درصد است.
منبع:فارس
انتهای پیام/