بیماری سندروم ساختمان معمولاً در ساختمان‌های کثیف و ادارات رخ می‌دهد و می‌تواند باعث بیماری‌های مزمن واگیردار و غیرواگیر در افراد شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان برای بالا بردن سطح سلامت افراد شاغل در ادارات راهکارهای جالبی را توصیه می‌کنند.

گفتنی است، بلند شدن از روی صندلی هر یک ساعت یک بار و کشش ماهیچه‌های بدن و اندکی قدم زدن، می‌تواند باعث جلوگیری از افت ستون فقرات، بروز چاقی و ابتلا به سرطان در افراد شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، کنترل استرس و فشارهای کاری، انجام ورزش و صحبت با مدیران در خصوص مشکلات کاری، می‌تواند از آسیب‌های عصبی ناشی از آن جلوگیری کرده و بهداشت روان افراد را حفظ کند.

خاموش کردن تلفن همراه در منزل، تماشای فیلم به همراه خانواده و به ویژه صرف غذا به همراه اعضای خانواده، می‌تواند سلامت روح و جسم افراد را حفظ کند.

باز کردن پنجره‌ها و تعویض‌ هوای مانده درون ساختمان، می‌تواند باعث تهویه هوا و افزایش سطح اکسیژن محیط و جلوگیری از بروز بیماری سندروم بیماری ساختمان (SBS)شود که باعث سردرد، تهوع، کاهش سطح تمرکز، تنگی نفس و سوزش پوست می‌شود.

هوای ادارات معمولاً سرشار از گرد و غبار، ذرات الیاف، فرش و کفپوش‌ها، قارچ، ذرات ناشی از دستگاه‌های فتوکپی و آلاینده‌های شیمیایی ناشی از پاک کننده‌های شیمیایی است.

خاموش کردن کامپیوتر و عدم نگاه  کردن به آن هر لحظه نیز می‌تواند سلامت چشم افراد را حفظ کند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار