به گزارش خبرنگار
حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک بین اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران و ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که صبح امروز درکانون تربیتی فرهنگی سلمان فارسی برگزار شد، اظهار کرد: یک اقدام جدی برای توسعه زیست فناوری در مدارس آغاز کردهایم تردیدی نیست در آیندهای نزدیک 4 فناوری زیست فناوری، فناوریهای نانو، فناوری آی سی تی، یا فناوری اطلاعات و فناوری علوم شناختی در قله فناوریهایی که کشور را متحول میکند قرار می گیرند.
وی بیان کرد: حوزه زیست فناوری بالاترین رتبه را به خود اختصاص داده است و به این نتیجه رسیدهایم با آموزش دانشآموزان راهنمایی و دبیرستانی در پایان دوره فارغالتحصیلی، این دانشآموزان در شرکتهای دانشبنیان مشغول به کار شوند و برای کشور ثروت آفرینی کنند.
قانعی بیان کرد: زیست فناوری رشتهای است که فقرا را غنی میکند. اغنیا را ثروتمند تر می کند و ملت را به استقلال میرساند، امروزه با کمک ستاد توسعه زیست فناوری قرار است زیست فناور شویم که بتوانیم در امور مداخله کنیم.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری در بخش پایانی تصریح کرد: من بسیار از این اقدام آموزش و پرورش خوشحالم و از کمک همه معلمانی که محتوای آموزش را تهیه کردند تشکر می کنم.
ما در ستاد توسعه زیست فناوری برای عملی کردن این اقدام و اجرایی کردن آن راههای بسیار زیادی برداشتهایم.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/