به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛علیرضا
اکبرشاهی اظهار داشت: براساس آمارهای به دست آمده در 9 ماه نخست امسال بیش
از 25 میلیون قطعه مرغ در مرغداریهای استان قزوین تولید شد.
وی با
اشاره به نظارت بر تولید و عرضه محصولات دام و طیور، بیان کرد: نظارت بر
تمام مراحل تولید تا عرضه فرآوردههای دام و طیور از جمله اولویتهای
دامپزشکی است.
معاون سلامت دامپزشکی استان قزوین ادامه داد: ضوابط
بهداشتی در مرغداریها قبل از جوجهریزی، پرورش، واکسیناسیون، تغذیه طیور،
حمل به کشتارگاه، کشتار بهداشتی و شرعی، بستهبندی و عرضه به مصرفکنندگان
به طور ویژه توسط بازرسان مورد نظارت قرار میگیرد.
اکبرشاهی با
اشاره به تولید انواع مرغ در استان قزوین، عنوان کرد: استان قزوین از ظرفیت
خوبی در تولید مرغ برخوردار است به طوری که انواع مرغ گوشتی، مرغ
تخمگذار، مرغ اجداد و سایر فرآوردههای طیور در مرغداریهای استان تولید
میشود.
وی ادامه داد: شهروندان باید در هنگام خرید محصولات دام و
طیور به تاریخ تولید، انقضاء و علامت استاندارد توجه کنند و در صورت مشاهده
تخلف در این زمینه، مراتب را به مسئولان دامپزشکی اطلاع دهند.
انتهاي پيام/ف