بیشتر مواد غذایی که استفاده می‌کنیم انرژی لازم را می‌رساند و می‌تواند انرژی دهنده و تقویت کننده مغز باشند.

محمدتقی انوشه پزشک متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: مواد غذایی مهم برای مغز در درجه اول اسیدهای چرب و امگا 3 هستند که به فراوانی در ماهی و بعضی از مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب و امگا 6 به فراوانی یافت می‌شوند که اینها به تقویت مغز کمک می‌کند.

وی ادامه داد: مواد غذایی مثل گردو و روغن کانولا به مقدار کمی حاوی اسیدهای چرب و امگا 3 هستند و ویتامین‌های گروه B برای بهبود عملکرد انتقال دهنده‌های عصبی و بهبود کارایی مغز تأثیر می‌گذارد و منبع تغذیه و سوخت مغز در واقع مواد گلوکز و همان مواد قندی هستند.

انوشه خاطرنشان کرد: موادقندی که در مغز و یا خون یافت می‌شوند از ترکیب گسترده گلوکز با موادغذایی درون بدن ایجاد می‌شود و موادی که حاوی شکر هستند قند را از خود به ندرت آزاد می‌کنند، بنابراین یک منبع قابل اعتماد درگیر در بدن است که به آرامی به نتیجه می‌رسد و دریافت ناکافی کربوهیدرات‌ها به ویژه برنج، نشاسته، ماکارانی می‌تواند در کار کرد مغز اثر منفی بگذارد و بهتر است این مواد غذایی در رژیم غذایی حتما و به اندازه کافی وجود داشته باشد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/

برچسب ها: مغز ، موادغذایی ، اسیدچرب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار