مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی گفت: در راستای هدفمندسازی یارانه ها و کنترل نظارت بر واحدهای خبازی و کارخانجات آرد استان در جهت بهبود کیفیت آرد و نان اکیپ های بازرسی تشکیل شده است.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران
از کرمانشاه؛ مظفر رحمت آبادی با اشاره به نقش مهم نان در سفره غالب مردم افزود: به طور
متناوب هر روزچند اکیپ دونفره از واحدهای خبازی شهرستانها اعم از شهری و
روستایی بازدید می کنند.
وی ادامه داد:وضعیت بهداشتی، کیفیت
پخت نان، وزن چانه، عدم رعایت ساعت پخت، تعطیلی غیر مجاز، فروش غیر مجاز آرد،
شلوغی و تعداد مشتریان نان، موجودی آرد و کسری و اضافه آرد واحدهای نانوایی مورد
بررسی قرار می گیرد.