فرماندار شهرضا گفت: واحدهای پخت نان خانگی در شهرضا باید شناسنامه‌دار شوند .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ، محسن گلابی شامگاه شنبه در جلسه کمیته امنیت و سند غذایی شهرستان با بیان اینکه برخوردهای قانونی با نانوایان استفاده‌کننده از جوش شیرین در این شهرستان شدت می‌یابد، اظهار داشت: نان به عنوان قوت غالب از اساسی‌ترین نیازهای مردم است که نیازمند توجه جدی مسئولان است.

وی با بیان اینکه افزودنی‌های غیرمجاز که در کیفیت نان تاثیر می‌گذارند به‌‌صورت غیرقانونی از سوی برخی نانوایان استفاده می‌شود، افزود: پخت و عرضه نان بهداشتی و با کیفیت از مطالبات و خواسته‌های مردم است بنابراین باید نانوایان آن را جدی بگیرند.

فرماندار شهرضا گفت: توجه به کیفیت و بهداشت نان به‌خاطر آن که با سلامت شهروندان به عنوان مصرف‌کننده ارتباط مستقیم دارد، امری ضروری و مهم است.

وی بیان کرد: با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع و ارتباط آن با سلامت شهروندان اکیپ‌های بازرسی باید به دقت نانوایی‌ها را زیر نظر داشته باشند تا از به کارگیری هرگونه افزودنی غیرمجاز در تمام فرایندهای تخمیر و عمل آوری نان خودداری کنند.

گلابی با تأکید بر اینکه استفاده از افزودنی‌های غیر مجاز به‌ویژه جوش‌شیرین تهدیدی جدی برای سلامتی مصرف کنندگان است، اظهار داشت: استفاده از جوش‌شیرین در بعضی از نانوایی‌های شهرستان اتفاق می‌افتد که از شبکه بهداشت و درمان انتظار داریم با انجام نمونه برداری‌های مکرر در مقابل این امر بایستند.

وی بیان کرد: با نانوایی‌هایی که از افزودنی‌های غیرمجاز استفاده می‌کنند به شدت برخورد می‌شود و برای بار نخست به مدت شش ماه و برای بار دوم پروانه کسب آنها باطل می‌شود.

فرماندار شهرضا با بیان اینکه اگر نان ناسالم پخت شود سلامت شهروندان به خطر می‌افتد، افزود: واحدهای پخت نان خانگی در شهرضا باید شناسنامه‌دار شوند، نان‌های خانگی ممکن است در محیط غیربهداشتی پخت شوند و نظارتی بر روی قیمت آنها نیست .

وی خاطرنشان کرد: نانوایی‌های خانگی شهر اگر 25 نفر شوند و یک تعاونی تشکیل دهند تا سه میلیارد تومان وام 3 درصد به آنها پرداخت می‌شود.  

انتهای پیام/پ

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.