شهر سوندا از معماری ایران، مصر و ترکیه‌ تأثیر پذیرفته و نشانه‌هایی از حمله مغولان نیز در آن دیده می‌شود که تاریخ پر فراز و نشیب و سلطه تمدن‌های مختلف را نشان می‌دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شهر «سوندا» واقع در ایالت سند پاکستان مدت‌ها است که به فراموشی سپرده شده است. درباره این شهر تاریخی داستان های زیادی بر سر زبان‌ها است به طور مثال گفته می‌شود فردی به نام «سرسوندر» در این شهر اقامت داشته و حاجت‌های مردم را برآورده می‌کرده است به همین دلیل این شهر به سوندا معروف شده است.
 
سوندا در 35 کیلومتری شهر حیدر‌آباد از شهرهای بزرگ ایالت سند قرار دارد.
 
داستان دیگری هم درباره این شهر وجود دارد که حاکم گجرات از توابع ایالت پنجاب تصمیم گرفت سوندا را تصرف کند اما بر اثر خوردن ماهی از رودخانه‌های اطراف این شهر بیمار شد و جان باخت علاوه بر آن به علت بارندگی شدید جنگ علیه مردم سوندا بسیار مشکل بود.
 
گرچه تاریخ درستی درباره این شهر وجود ندارد اما مورخان با بررسی معماری به کار رفته در ساختمان‌ها و مقبره‌های شهر سوندا قدمت آن را 1300 سال قبل از میلاد مسیح تخمین زده‌اند.
 
شهر سوندا از معماری ایرانی، مصری و ترکیه‌ای تأثیر پذیرفته و نشانه‌هایی از حمله مغولان نیز در آن دیده می‌شود که تاریخ پر فراز و نشیب و سلطه تمدن‌های مختلف بر این شهر را نشان می‌دهد.
 
در تصاویر زیر بخش‌های از شهر سوندا به ویژه مقبره‌هایی با معماری ایرانی را مشاهده می‌کنید.
 
شهری گمشده در حمله مغولان پیدا شد+تصاویر


شهری گمشده در حمله مغولان پیدا شد+تصاویر


شهری گمشده در حمله مغولان پیدا شد+تصاویر


شهری گمشده در حمله مغولان پیدا شد+تصاویر

شهری گمشده در حمله مغولان پیدا شد+تصاویر

منبع:فارس
 برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.