فرماندار اردبیل گفت: با پیگیری‌های انجام شده مصرف جوش‌شیرین در نانوایی‌های شهرستان اردبیل ۹۰ درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ جواد زنجانی در جلسه شورای آرد و نان در فرمانداری اردبیل اظهار داشت: در راستای کاهش مصرف جوش‌شیرین در نانوایی‌های شهرستان اردبیل اقدامات بسیار قابل قبولی انجام شده که توانسته‌ایم مصرف این ماده در نانوایی‌های اردبیل را 90 درصد کاهش دهیم.

وی با اشاره به اینکه استفاده از جوش‌شیرین یرای پخت نان معایب بسیار زیادی دارد به همراه دارد، افزود: در‌صدد هستیم با برنامه‌ریزی‌های اساسی استفاده از جوش‌شیرین در نانوایی‌های شهرستان اردبیل را به 100 درصد کاهش دهیم.

فرماندار اردبیل با بیان اینکه با اطلاع‌رسانی‌های همه‌جانبه در نانوایی‌های استان مصرف جوش‌شیرین کاهش بسیار چشمگیری داشته است، گفت: امیدواریم با حمایت مسئولان و همکاری همه‌جانبه نانوایان شاهد کاهش مصرف ماده جوش‌شیرین در پخت نان در اردبیل باشیم.

زنجانی با اشاره به اینکه کیفیت نان در شهرستان اردبیل نسبت به سال‌های گذشته بسیار بالا رفته است، بیان کرد: هم‌اکنون کیفیت نان در اردبیل بیش از 50 درصد نسبت به سال گذشته بالا رفته که در صدد هستیم با انجام اقدامات لازم کیفیت نان در اردبیل را به حد مطلوب برسانیم.

وی تصریح کرد: نانوایان نیز باید در بهبود کیفیت نان تمام تلاش خود را به کار بگیرند که در این راستا نیز آموزش‌های مختلفی توسط سازمان فنی و حرفه‌ای استان به نانوایان داده شده که این امر نقش بسیارمهمی در بالا بردن کیفیت نان داشته است.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ف


برچسب ها: اردبیل ، کاهش ، مصرف ، جوش ، شیرین ، نانوایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.