در 10 واحد مرغداری شهرستان سوادکوه شمالی در آبان امسال 5 هزار و 800 تن گوشت سفید تولید شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیرجهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی گفت: در راستای امنیت غذایی و تامین پروتئین جامعه، آبان امسال 267 هزار قطعه جوجه ریزی در سامانه ثبت شد.

قاسم حکمت شعار بابیان اینکه این میزان جوجه ریزی در 10 واحد مرغداری صورت گرفته است، افزود: از این مقدار جوجه ریزی حدود 5 هزار و 800 تن گوشت سفید به دست می آید.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه تصریح کرد: مرغداران این شهرستان نسبت به دستورالعمل ارائه شده نسبت به ثبت سامانه جوجه ریزی اطلاع کامل دارند و همکاری خوبی بین مرغداران و شرکت های تعاونی ثبت سامانه وجود دارد و تاکنون برابر سهمیه جوجه ریزی شده است.

حکمت شعار یادآور شد: سهمیه جوجه ریزی شهرستان نسبت به استان 7/2 درصد برای تنظیم بازار در نظر گرفته شده است.


 برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ف


برچسب ها: تولید ، سوادکوه ، گوشت ، مرغداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.