وی افزود: خطر سندروم متابولیک، افزایش فشارخون، کلسترول بالا دیابت و تخمدان پلی کیستیک در خانمها از عوامل افزایش انسولین میباشند.
وی در ادامه افزود: چاقی دور شکم در مردان بیشتر از زنان است و در مرکز بدن اتفاق میافتد، به این نوع چاقی در مردان، چاقی سیبی شکل میگویند. این نوع چاقی در خانمها در اندام تحتانی آن ها و در قسمت باسن، رانها، پاها و دورشکم آن ها دیده میشود که به آن چاقی سیبی شکل گفته میشود.در خانمها دور شکم نباید بیشتر از 88 سانتی متر باشد و در آقایان نیز نباید دور شکمشان بیشتر از 102 باشد.
وی تصریح کرد: تغذیه، خوردن قندهای ساده، چربی زیاد در غذا، الکل و چربی خون عوامل بیماری سندرم متابولیسم است.
وی در ادامه تصریح کرد: استرس زیاد، تحرک کم، ژنتیک و عوامل وراثتی، افزایش سن از عوامل تجمع چربیهای دور شکم است.قرصها و دستگاههای بدنسازی و ویبراتهای لرزاننده چربیها را تکان میدهند اما چربی سوزی اتفاق نمیافتد.
وی ادامه داد: جابجایی چربی فایدهای ندارد مگر این که با رژیم و ورزش همراه باشد، در این صورت میتوان مؤثر باشد. قرصهای شیمیایی عوارض خاص خودشان را دارند.مکانیزم عصبی باعث سرکوب اشتها و بالا رفتن متابولیسم و سیستم اعصاب مرکزی میشود و در نتیجه چربیها دفن میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دوچرخه سواری و شنا در کوچک شدن رانها تأثیر بسیار زیادی دارد. مصرف چربیهای زیاد و چاقیهای موضعی که هر کیلوگرم آن یک کیلو کالری را در بدن افزایش میدهد باعث تجمع چربی دور شکم میشود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/