حجت الاسلام میثم امرودی در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اجرای طرح انضباط شهری در تهران افزود: مدتی است كه شهرداری تهران طرح انضباط شهری را در منطقه 12 تهران آغاز كرده تا معتادان متجاهر از سطح پارك های این منطقه جمع آوری شوند.
وی گفت: برای عملیاتی شدن این طرح لازم بود كمپ هایی را شهرداری در تهران آماده كند تا معتادان متجاهر به این محل ارجاع شوند.
امرودی تاكید كرد: با قوه قضائیه ، بهزیستی ، استانداری و وزارت بهداشت همكاری های لازم انجام شد تا بالاخره امروز تعدادی از بانوان در پارك های هرندی ، شوش و سطح تهران جمع آوری شدند.
معاون شهرداری تهران با اشاره به اینكه زنان معتاد سه دسته اند، افزود: دسته ای از آنان خارجی هستند كه از كشور اخراج می شوند، گروهی شهرستانی هستند و با نظر قوه قضائیه به ستاد مواد مخدر شهرستان های خودشان اعزام می شوند و در نهایت دسته آخر تهرانی ها هستند كه در كمپ های پایتخت نگهداری می شوند.
حجت الاسلام امرودی گفت: زنان معتاد تهران در مرحله بعد با حضور در كمپ ها با همكاری دو نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر و بهزیستی سم زدایی می شوند كه شهرداری در این عرصه نقش حمایتی و كمكی دارد.
وی تاكید كرد: معتادانی که در نهایت موفق به ترك اعتیاد می شوند در مناطق 22 گانه تهران بین 6 تا 9 ماه مهمان مراكز هستند كه در آنجا برنامه های اسكان ، توانمند سازی ، اشتغال زایی و بازگشت آنها به خانواده انجام می شود.
امرودی گفت: در حال حاضر تعداد معتادان زن زیاد نیست و می شود به راحتی برای آنها اشتغال زایی کرد.
وی تاكید كرد: هم اكنون كمپ های ترك اعتیاد را معتادانی که اعتیاد را ترك كرده اند اداره می شود.
جمع آوری زنان معتاد ادامه دارد
سردار سرتیپ حسین ساجدی نیا در حاشیه جمع آوری زنان معتاد اظهار داشت: پیش از این قول داده بودیم که اگر مسئولین ذیربط کمپ نگهداری معتادان را ایجاد کنند، اقدام به جمع آوری معتادان خواهیم کرد.
وی گفت: با همکاری شهرداری، استانداری، قوه قضائیه، بهزیستی و وزارت بهداشت و درمان طبق توافق کمپ نگهداری معتادان ایجاد شد و در اختیار پلیس قرار گرفت.
فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ افزود: صبح امروز طرح جمع آوری بانوان معتاد و متجاهر در سطح شهر تهران و به خصوص مناطق مرکزی و 12 انجام شد که تعدادی از این افراد دستگیر و به کمپ اعزام شدند.
وی تاکید کرد: از مردم تهران می خواهم در صورتی که در پارکها شاهد حضور زنان معتاد بودند، سریعاً به 110 اطلاع دهند.
سردار ساجدی نیا در پاسخ به این سوال که تکلیف مردان معتاد که در حاشیه پارکهای تهران و به خصوص در منطقه 12 تردد دارند چه می شود؟ گفت: متاسفانه در رابطه با جمع آوری معتادان مرد ، کمپ لازم ایجاد نشده است و در صورتی که کمپ تاسیس و به پلیس معرفی شود، قطعاً طرح ضربتی جمع آوری این افراد هم در دستور کار قرار می گیرد.
وی درباره طرح دستگیری فروشندگان عمده مواد مخدر تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون، بیش از 12 تن مواد مخدر از سطح تهران جمع آوری شده، افرادی هم دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شده اند که همچنان ادامه دارد.
سردار ساجدی نیا افزود: روزانه بیش از 100 نفر از خرده فروشان مواد مخدر در سطح شهر تهران جمع آوری می شوند که امیدواریم با دستگیری تدریجی این افراد، وضع بهتری را در سطح شهر تهران شاهد باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که نیروی انتظامی تهران بزرگ برای تثبیت پاکسازی شهر از معتادان متجاهر چه برنامه ای دارد؟ گفت: تا زمانی که خلافكار و مجرم باشد، پلیس هم وجود دارد و طرح های ضربتی جمع آوری معتادان هم ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/
ارشد گرفتم و بیکار
چرا هر جا میرم سابقه کار باید داشته باشم؟
از کجا 2،5 یا 7 سال سابقه حرفه ای بیارم؟
به جوون سالم و رشید مملکت کار نمیدی، میخوای به معتاد کار بدی؟
متأسفم...
اگر حقیقت داره که بریم معتاد بشیم .
ما که معتاد نیستسم چیکار کنیم؟!
ملت تا کی باید چوب افراط و تفریط روشنفکر نماها رو بخورن واقعا
پولشو میگیره موادشو میکشه دیگه دلیلی نداره برای ترک
باید به زندگی امیدوار کرد این افراد رو تا ترک کنند و از راه سالم پول در بیارند