چغندر دارای شکر بسیار بالا و کالری کم است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ مفیدترین و بهترین اعضای چغندر برگ آن است و بعد ساقه‌ های آن و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد.

مزه شیرین چغندر به دلیل وجود شکر در آن است که از ویژ‌گیهای آن محسوب می‌ شود. چغندر نسبت به سبزیهای دیگر دارای شکر بسیار بالا و کالری کم است.

قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت مضر است و خوردن پخته چغندر رعشه را معالجه می‌ کند.

برگ سرخ رنگ آن اگر خام با سرکه و خردل خورده شود طحال را باز می‌ کند و ورم آن را فرو می‌نشاند.

آب برگ چغندر برای جهت درد مفاصل و نقرس سودمند است.

خوردن آب برگ آن جهت سردرد و دندان درد مفید است.

ضماد برگ با اسید بوریک باعث بهبود کک و مک و طاسی می‌شود.

مالیدن برگ پخته چغندر پس از سرد شدن درمان سوختگی آتش و آب جوش است و آفتاب زدگی را معالجه می‌کند.

چغندر به علت داشتن ارسنیک و روبیدیوم از بیماری جذام جلوگیری می‌کند و به علت داشتن فسفر غذای مغز بوده و نیروی حافظه را زیاد می‌کند.

اعصاب و استخوان بندی را تقویت می ‌کند.

برای درد کلیه مفید است.

آب لبو برای بهبود التهاب مثانه ، ‌رفع یبوست و بیماریهای پوست مصرف می ‌شود.

رنگدانه‌ای که در چغندر وجود دارد و رنگ بنفش چغندر را تولید می‌کند، ماده‌ای به نام بتاسیانین (Betacyanin) است که ماده‌ای بسیار مهم در مقابل سرطان است.


انتهای پیام/ی

برچسب ها: ساری ، معجزه ، گیاه ، چغندر ، کالری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.