بیداری شبانه برای چت های خصوصی آبرویمان را نشانه رفته است.

به گزارش گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اینکه بیشتر از یک دهه نیست که از عمر شبکه های اجتماعی می گذرد اما این شبکه ها جای خود را در ذهن مخاطبان خود باز کرده و به عنوان یک عضو موثر در زندگی خصوصی و خانوادگی افراد ایفای نقش می کند؛ اما از کنار این مسئله نمی توان به آسانی گذشت چراکه کاربران زیادی زندگی خود را با استفاده نادرست از شبکه های اجتماعی از دست داده اند و آسیب های روحی زیادی را به خود و خانواده‌شان وارد کرده اند.

قربانیانی که زندگی مشترکشان به خطر افتاده است!

سحر یکی از قربانیان استفاده نادرست از شبکه های اجتماعی در گفت و گو با خبرنگار فضای مجازی گفت: وقتی برای اولین بار وارد وایبر شدم، چندین نفر پیام هایی از قبیل "من شما رو میشناسم اگه میشه شماره منو اد کنید"، "سلام میشه باهم در ارتباط باشیم" برای من فرستاده شد و وقتی من آنها را اد کردم، یک سری دوستان قدیمی ام بودند و یک سری هم دوستان جدید پیدا کردم تا اینکه من با پسری ارتباط مجازی را شروع کردم و ارتباطمان به نحوی بود که تا نیمه های شب به هم پیام می دادیم و بیشتر ساعاتم را با او می گذراندم و در هر جایی دنبال فرصت بودم تا آنلاین شوم و ارتباطم با او را برقرار کنم.

کاربرانی که خود را بیش از حد گرفتار شبکه های اجتماعی کرده اند علاقه شدیدی به برقراری ارتباط با افراد مختلف دارند به گونه ای که حتی مشاهده شده متاسفانه افراد متاهل نیز در این دام افتاده اند.

قربانیان حقیقی در دنیای مجازی


معتادانی که موادشان شبکه های اجتماعی است!

غلامعلی افروز استاد دانشگاه در رابطه با استفاده نادرست از شبکه های اجتماعی می گوید: برخی افراد تا حدی به شبکه های اجتماعی اعتیاد دارند که تا ساعات 3 – 4 صبح باهم پیام رد و بدل می کنند، با هرکس بدون شناخت کافی ارتباط برقرار می کنند، پیام هایی را که باید برای همسران خود بفرستند به غریبه ها می فرستند و خود را فردی اجتماعی می دانند این در حالی است که مطمئنا تبعات استفاده سوء از شبکه های اجتماعی را در زندگی روزمره خود می بینند و هر چه در این شبکه ها، اجتماعی تر شوند در اجتماع واقعی گوشه گیر تر می شوند و هر روز احساس خستگی بیشتری نسبت به زندگی خود پیدا می کنند.

افشای ناکفته هایی از قربانیان روابط پنهانی

یک نفر در دنیای حقیقی، چند بدل در دنیای مجازی!

میترا یکی دیگر از قربانیان استفاده نادرست از شبکه های اجتماعی است در گفت و گو با خبرنگار فضای مجازی گفت: مدتی بعد از ازدواج با همسرم، تماس های ناشناسی با من گرفته می شد و الفاظ رکیکی را به من می گفتند. بعد از پیگیری متوجه شدم فردی که قبلا خواستگارم بود، با اسم من و عکس هایی که روی پروفایل شخصی ام داشتم، یک پروفایل ساخته و عکس های من را داخل پروفایل گذاشته و یک سری پیشنهادهای بی شرمانه به مردم داده که باعث شده بود افرادی که پیشنهادهای او را می خواندند با من تماس بگیرند و حرف های رکیکی به من بزنند.

بعد از اینکه همسرم متوجه شد، فکر می کرد من واقعا خودم این کار را قبل از ازدواج با او انجام داده ام اما نمی دانست که من فقط به خاطر اینکه با افراد زیادی در شبکه های اجتماعی ارتباط داشتم یک سری عکس به شخصی فرستاده بودم و منظورم از فرستادن عکس به طرف مقابل اصلا این کارها نبوده است.

میترا وقتی زیان استفاده نادرست از شبکه های اجتماعی را درک کرد که دیر شده بود، او در ادامه گفت: بعد از اینکه فهمیدم از اطلاعات شخصی من سوء استفاده شده است، از طریق پلیس فتا شکایت کردم و مجرم دستگیر شد و در نهایت اعتراف کرد اما وقتی پروفایلی با اسم من ساخته شده بود و تمام عکس های خصوصی ام را منتشر کرده بود کار از کار گذشته و دیگر آبروی من رفته بود.

شاید برای شما هم اتفاق بیفتد!


قربانیان حقیقی در دنیای مجازی

کمتر از دو دهه پیش تصاویر خانوادگیمان در آلبومی و در گوشه ای از گنجه خانه ها قرار داشت، قفلی بر در گنجه بود که جز آشنایان کسی آنها را نمی دید. حالا نه گنجه ای در کار است، نه آلبومی و نه آشنایی می آید که با او خاطرات را مرور کنیم. شبکه های اجتماعی و دوستان مجازی مان شده اند رفیق گرمابه و گلستانمان و از جزئیات زندگی ما باخبر اند.

با توجه به اینکه تعداد افرادی که در فضای مجازی از اطلاعات شخصی مردم سوء استفاده می کنند زیاد است، پیشنهاد می شود عکس های کاملا خصوصی را که افراد سودجو می توانند از آنها سوء استفاده کنند را در شبکه های اجتماعی منتشر و یا برای کسی ارسال نکنید چرا که همین کار می تواند آبروی شما را نشانه رود.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


گزارش از حسن امکانی


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۲۹
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۸ ۲۷ آبان ۱۳۹۴
باید تقوا داشته باشیم و با هر کسی رابطه برقرار نکنیم تا دچار اسیب نشیم الان کیی رو مبشناسم که دچار کابوس شبانه است به خاطر گناه از عواقب کار بترسیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۲ ۲۷ آبان ۱۳۹۴
مسولين بجاي اينكه مسدود يا فيلتر كنن بهتره فرهنگ سازي و اگاه سازي مردم رو بيشتر كنن چون همه قرار نيست تو اين فضا خلاف انجام بده پس بهتره محدود نشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۰ ۲۷ آبان ۱۳۹۴
هر کس باید برای خودش چارچوب و هدفی داشته باشه به نظر من دلیل این ها بی هدفی و پوچ گرایی هست فرقی نداره طرف مجرد باشه یا متاهل ، جامعه به یک تغییر بزرگ نیاز داره به هرحال هر چی تو زمین بکاری همین رو برداشت می کنی این افراد از فضا نیومدن پرورش یافته همین سیستم هستند باید تلاش و تحقیق کرد ، جامعه در این شرایط چگونه می تونه هدفمند بشه
United States of America
ناشناس
۱۰:۱۱ ۲۷ آبان ۱۳۹۴
به نظر من باید ریشه یابی و فرهنگ سازی بشه با فیلترینگ وایبر تلگرام و... نمیشه جلوی این همه هجمه رو گرفت فردا یع شبکه اجتماعی دیگه شروع به کار میکنه پس باید فرهنگ سازی کرد
آخرین اخبار