به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ امام بخش قائدی افزود: دو پروژه احداث ساختمان دانشکده بهداشت و پرستاری یاسوج و ساخت سلف سرویس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد نیازمند 160 میلیارد ریال اعتبار است.
وی اظهار کرد: اجرای طرح دانشکده بهداشت و پرستاری این استان که در زمینی به مساحت 9هزار متر مربع با پنج درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست به 130 میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز دارد.
قائدی اعتبار اختصاص یافته اولیه این طرح را 10 میلیارد ریال ذکر کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد میزان پیشرفت فیزیکی سلف سرویس دانشگاه علوم پزشکی این استان را 90درصد برآورد کرد و گفت: برای بهره برداری از این طرح 40 میلیارد ریال اعتبار نیاز است که امسال 10 میلیارد ریال آن تخصیص یافته است.
وی با اشاره به این که شاخص های آموزش پزشکی کهگیلویه وبویراحمد پایین تر از میانگین کشور است تصریح کرد: شتاب بخشی به تکمیل این طرح ها برای بهبود فضای دانشگاه علوم پزشکی این استان ضروری است.
وی اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی دانشگاه علوم پرشکی این استان سه متر و یک دهم متر مربع است در حالی که میانگین سرانه فضای دانشگاه علوم پزشکی کشور هشت و یک دهم متر مربع است.
وی سرانه فضای ورزشی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد را سه و یک دهم متر مربع ذکر کرد و افزود: میانگین سرانه ورزشی در دانشگاه های علوم پزشکی ایران هفت و سه دهم متر مربع است.
پیشتر رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نسبت دانشجویان تحصیلات تکمیلی نسبت به کل دانشجویان علوم پزشکی این استان را شش درصد اعلام کرده بود این درحالی است که این تناسب در کشور 26 درصد است.
چمن همچنین نسبت هیات علمی دانشیار که در کشور 27 درصد است در کهگیلویه و بویراحمد را 15 درصد اعلام کرده بود.
وی همچنین گفته بود، نسبت استاد به دانشجو در کهگیلویه و بویراحمد یک استاد به ازای 13 دانشجو است درحالی که این تناسب در کشور یک استاد به ازای 10 نفر است.
بیش از دو هزار دانشجو در 13 مقطع کاردانی و کارشناسی، هشت رشته کارشناسی ارشد و دو رشته تخصصی در پنج دانشکده دانشگاه علوم پزشکی یاسوج مشغول تحصیل هستند.
شمار اعضای هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج 140 نفر است که 20 نفر از این تعداد در سال گذشته جذب شدند.
کهگیلویه و بویراحمد حدود 700 هزار نفر جمعیت دارد.
انتهای پیام /ش