وی افزود: دو هزار و 455 مورد از این اقلام به ارزش بالغ بر 94 میلیون ریال به داروهای گیاهی اختصاص داشت و 40 مورد نیز کالاهای بهداشتی آرایشی به ارزش ریالی 31.515 میلیون ریال بود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه همچنین تبلیغ خدمات و کالاهای مضر به سلامتی را در رسانه ها ممنوع اعلام و بیان کرد: طبق بند ج ماده 37 برنامه پنجم توسعه تبلیغ خدمات و کالاهای تهدیدکننده سلامت که مصادیق آن سالانه توسط کارگروه مشخصی اعلام می شود در رسانه ها ممنوع است.
وی همچنین به چاپ نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی مواد غذایی اشاره کرد و گفت: از آنجا که در کشورهای پیشرفته و ایران بحث سلامت و ایمنی غذا مهم و در اولویت وزارت بهداشت است طرح نصب نشانگرهای رنگی تغذیه ای آغاز شده و تا پایان امسال بر روی کلیه محصولات غذایی در تربت حیدریه نیز نصب می شود.
خطیبی افزود: در عین حال شهروندان بهتر است منابع خرید مواد غذایی خود را به صورت متغیر تغییر دهند و از یک مکان ثابت، مواد غذایی مشخص خود را تهیه نکنند.
وی گفت: این موضوع بخصوص در بخش مواد لبنی تاثیر مثبت دارد زیرا اگر در یک واحد صنفی مواد لبنی از شیر فاسد تهیه شده باشد با قطع خرید از آن مرکز سلامت افراد به مخاطره نخواهد افتاد.
او همچنین با بیان اینکه هم اکنون 70 واحد صنفی عرضه گیاهان دارویی در تربت حیدریه فعالیت دارند افزود: طبق قانون هیچیک از این مراکز اجازه فروش داروهای گیاهی را ندارند.
تربت حیدریه دارای 25 واحد داروخانه است دو
واحد آن به صورت شبانه روزی خدمات ارایه می کنند
انتهای پیام/ز