رژیم خام‌خواری که حبوبات و نان در آن ‌جایی ندارد،‌ اصلا رژیم سالم و مناسبی نیست و بهتر است آن را کنار بگذارید.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها طرفداران رژیم های گیاهخواری و خام خواری رو به افزایش است. البته خام‌خواری با گیاهخواری تفاوت‌های زیادی دارد. خام‌خواری جزو رژیم‌های بسیار خطرناک است و به هیچ فردی توصیه نمی‌شود.

اگر رژیم گیاهخواری دارید و در کنار آن از گوشت ماهی هم استفاده می‌کنید، رژیم غذایی‌تان یکی از مناسب‌ترین رژیم‌های غذایی است و اگر این رژیم غذایی، همراه با مصرف حجم متعادلی از لبنیات و تخم‌مرغ هم باشد، می‌توان گفت یکی از بهترین و سالم‌ترین رژیم‌های غذایی را دارید.

در واقع حذف گوشت قرمز و گوشت مرغ و جایگزین کردن گوشت ماهی برای افراد گیاه‌خواری که غلات و حبوبات کافی مصرف می‌کنند، مشکل چندانی از نظر تامین پروتئین مورد نیاز بدن به ‌وجود نمی‌آورد اما باید حواستان باشد که مواد غذایی گروه‌های مختلف را در حجم متعادلی در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید تا دچار کمبودهای تغذیه‌ای نشوید.

رژیم خام‌خواری که حبوبات و نان در آن ‌جایی ندارد،‌ اصلا رژیم سالم و مناسبی نیست و بهتر است آن را کنار بگذارید. مصرف حجم مناسبی از مکمل‌های مولتی‌ویتامین مینرال در طول روز برای تامین ریزمغذی‌های مورد نیاز هم توصیه می‌شود. درنهایت می‌توان گفت هرچند رژیم گیاهخواری،‌ بهترین نوع رژیم غذایی نیست اما متخصصان تغذیه می‌توانند به افرادی که دوست دارند این رژیم غذایی را داشته باشند کمک کنند سلامتشان به خطر نیفتد اما این در مورد خام‌خواری صادق نیست.

 
انتهای پیام/


منبع سیمرغ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.