علی حسینی عضو هیأت رئیسه شورای ملی زعفران در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص برداشت محصول زعفران اظهار داشت: در برخی مناطق به شکل محدود برداشت آغاز و محصول نوبرانه وارد بازار شده اما پیک انبوه برداشت از اواخر مهر ماه در کشور آغاز و تا نیمه آذر ماه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: سال گذشته میزان تولید در خراسان رضوی و جنوبی 210 تن بوده که با توجه به 80 هزار هکتار سطح زیر کشت این استانها در سالجاری پیشبینی شده که میزان تولید طلای سرخ به حدود 300 تن افزایش یابد.
حسینی در ادامه بیان کرد: در واقع سال گذشته به سبب برخی مشکلات میانگین تولید زعفران در هر هکتار 2.5 کیلوگرم بوده که همواره در سالجاری انتظار داریم برداشت در هر هکتار به 3.5 کیلوگرم برسد.
عضو هیأت رئیسه در خصوص صادرات محصول در سالجاری گفت: افزایش صادرات به عوامل مختلفی اعم از همکاری دولت با بخش خصوصی و تشکلها، ثبات قیمتها و کوتاه نگهداشتن دست واسطهها از سرنوشت زعفران بستگی دارد زیرا گرانی بیش از حد و حصر زعفران توسط دلالان موجب از بین رفتن رقابت در بازارهای هدف میشود.
انتهای پیام/