به گزارش
دريچه فناوري گروه فضاي مجازي باشگاه خبرنگاران جوان؛ در چند سال اخیر شبکه ها و سازمان های ضد انقلاب خارج از کشور اقدام به تولید نرم افزارهایی رایگان برای دور زدن فیلترینگ کرده اند، این شبکه ها هدف خود را از تولید چنین نرم افزارهایی فقط بهره مندی آسان و رایگان به وبسایت های خود می دانند، اما باید این نکته را بدانید که این نرم افزارها می توانند بزرگ ترین تهدید برای حریم خصوصی شما باشند، زیرا اکثر این نرم افزارها به جاسوسی و سرقت اطلاعات کاربران می پردازند و ارائه فیلترشکن فقط می تواند گزینه ای محبوب برای استفاده از آن ها باشد.
بسیاری از کاربران اینترنت داخل کشور برای گذشتن از سد فیلترینگ سایتهای غیراخلاقی و غیرقانونی، به سراغ نرمافزارهای فیلترشکن، سایتهای پروکسی و همچنین VPN رفته و این رجوع کاربران به استفاده به این روشهای عبور از فیلترینگ، باعث رشد فزاینده فروش اکانتهای نرمافزارهای فیلترشکن و VPN شده است. ضمن این که با جستجوی کوتاه در اینترنت، با سایتهای داخلی ارایه دهنده اشتراک VPN روبهرو خواهیم شد که آزادانه و بدون هیچ ترسی، شماره حساب اعلام کرده و اقدام به فروش غیر قانونی اشتراک VPN میکنند.
فیلتر شکن چیست و چه کار می کند؟
فیلتر شکن ها در واقع نوعی Anonymizing Proxy هستند که اطلاعات مورد نظر شما را از چشم فیلتر به دور نگه می دارند.
هنگامی که شما در محل آدرس مرورگر خود، آدرس سایتی را وارد می کنید و یا در قسمت search یک موتور جستجو، کلمه ای را تایپ می کنید، این در خواست تبدیل به یک packet شده و برای ارسال به سمت ISP و از آنجا به سمت سرور اصلی مورد نظر شما آماده می شود. هم چنین پس از رسیدن packet به دست ISP تان، سرور فیلترینگ موجود در ISP با خواندن محتویات آن، ازقصد و منظور شما مطلع شده و اجازه و یا عدم اجازه عبور را صادر می کند.
کاربران برای استفاده از چنین فن آوری هایی برای گذشتن از فیلترینگ، با عوارض خطرناکی همراه است؛ چرا که کاربر با استفاده از VPN و همچنین نرم افزار فیلترشکن با اتصال به یک سرور در خارج از کشور (عمدتا در انگلیس و آمریکا) متصل شده و همین امر موجب اختصاص یک IP خارجی به رایانه کاربر داخلی می شود که در ادامه این کار، همه داده ها و اطلاعات از رایانه کاربر به سرور خارجی انتقال پیدا کرده و از آنجا وارد دنیای مجازی اینترنت می شود و به این وسیله، از فیلترینگ داخلی کشور عبور می کند.
نرم افزارهای فیلترشکن می توانند:
1- زمینه برداشت کلیه اطلاعات شما از کامپیوترتان را فراهم می سازد.
2- آنتی ویروس و فایروالتان (کنترل ترافیک و امنیت داخل کامپیوتر) را خنثی می کند.
3- زمینه انتقال بدافزارها به کامپیوتر شما را فراهم می کند.
4- امکان ضبط تمامی فعالیت های شما در اینترنت را فراهم می سازد.
5- یوزر و پسورد سایت، وبلاگ، کامپیوتر، ایمیل و تمامی قسمت های فضای مجازی که نیاز به تایپ رمز دارد را افشا می کند.
نتیجه: خلاصه اگر دوست دارید اطلاعات شخصی خود را برای جاسوسی به نمایش بگذارید بهتره از فیلترشکن استفاده کنید.
انتهای پیام/
احتراما به استحضار می رساند
شما در دانشگاه فوق تخصصی کامپیوتر موفق به اخذ بورسیه تحصیلی شده اید.
کی فیلتر شکن داره؟
من می خوام یه سری فیلم ها که نه غیر اخلاقی و نه مخالف اسلام و انقلاب هستند رو تو یوتیوب ببینم فیلتره. چیکار کنم؟ کاش حداقل یوتیوب فیلتر نشه!
البته باتوضیحات وارائه اطلاعات خوبتان موافق هستیم.
لیکن دوستانه عرض میکنم وقتی بخواهی ازخدمات خوب ومفیدبرای جامعه آنهم دریکی ازشبکه های اجتماعی جهانی قراربدهیدتابه این نحوآماررؤیت آن وهمچنین استفاده ازکارواطلاعات مفیدی که ارائه میدهیدبرای بیشترمردم مورداستفاده قراربگیردوبافیلترآنهامواجه میشوی به نظرمحترمتان این فیلترینگ رابایدچه بکنی غیرازسرناچاری واجبارباید چنین نرم افزارهایی رانصب بکنی درغیراینصورت راهی برای ارائه هرنوع اطلاعاتی به صورت گسترده وآنهم بدون هزینه نداری:
اشخاصی ومؤسساتی هستندکه واقعاًخدمات ومحصولات خوب ومفیدورایگان دارندولی به خاطرهزینه های سرسام آورتبلیغاتی قادربه معرفی خدماتشان نمی باشند
بازهم تشکرازراهنمایی های خوبتان
باشه استفاده نمیکنیم.....!