به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، قاسم خالقی در دومین جلسه کمیته آموزش کارآفرینی و فنی و حرفهای شهرستان با بیان اینکه فرمانداریها برای رسیدگی به امور کارآفرینان برای ایجاد اشتغال و جذب ظرفیت در شهرستان باید پیگیریهای لازم را در دستور کار قرار دهند، گفت:برای فعالیت در این حوزه باید در ابتدای کار بانک شناسایی کارآفرینان در این شهرستان تشکیل تا ظرفیت ایجاد شغل برای آنها مشخص شود.
وی با تاکید براینکه شناسایی افراد خود اشتغال در این زمینه لازم است تا با شناسایی آنها نیازهای موجود مورد بررسی قرار گیرد، افزود: اولویت بخشی فارغالتحصیلان مراکز عالیه فنیوحرفهای انجام تا برای توسعه این ناوگان برنامهریزی شود.
خالقی با بیان اینکه امسال 10 میلیون تومان اعتبار برای تجهیزات و نوسازی اختصاص یافته است،ادامه داد: متاسفانه این اعتبار پاسخگوی نیازهای این سازمان نیست.
رئیس مرکز اموزش فنیوحرفهای شهید مدنی آمل، شناسایی افراد مشاغل و دارای تشکلهای صنفی مدعی بر بیکار بودن را از ملزومات این کمیته بیان کرد و گفت: این افراد با توجه به ظرفیت خالی شهرستان به عنوان کارآفرین شناسایی شده و آموزش لازم را دیده و در آن حرفهها مشغول به کار شوند.
وی با اشاره به اینکه اکنون سیاست دولت شناسایی و تدوین نیروهای کارآفرین و ساماندهی آنها است،گفت: با ساماندهی این افراد میتوان آموزش، بازاریابی و فروش را به آنها آموزش داد.
خالقی با تاکید براینکه اکنون یکی از معضلات استان و شهرستان ما بر اشتغال پنهان است، گفت: در این شهرستان افرادی با دورهگردی به درآمدزایی میکنند که دارای هویت و خدمات بیمه تامین اجتماعی نیستند که با وجود بهترین درآمد در زمان جمعآوری آنها از سوی شهرداری بیکار میشوند.
وی ادامه داد: دولت با وجود سیاستگذاری لازمه بر حذف دهکهای بالا می تواند بر افزایش دهکهای پایین به رفع مشکلات این نوع معضلات جامعه بپردازد.
خالقی، حرفههای آموزشی تخصصی از سوی این سازمان را 53 حرفه عنوان و مطرح کرد: این حرفهها در بخش ثابت، زندان، سیار است که به متقاضان آموزش لازم داده میشود.
وی با بیان اینکه مرکز شهید مدنی علاوه برآن 37 حرفه در واحد صنایع را نیز آموزش میدهد، خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی ما باید در نظر بگیرند که حرفههای مورد نیاز در غالب مهارتهای اشتغال در این شهرستان آموزش داده شود.
انتهای پیام/ح