به گزارش خبرنگار
حوزه دنیای ارتباطات گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران ،در خارج از منزل اگر کمی به اطراف خود نگاه کنیم بلند قامتانی را می بینیم که هر کدام در فواصلی در جای جای شهر قرار گرفتند و این مهمان های شهر برای برقراری یک ارتباط بین افراد ایجاد شده اند،ارتباطاتی که امروز بر پایه تلفن های همراه و مجازی صورت می گیرد.
حال این ارتباطات که اکنون تصمیم گرفته به این صورت عامل ارتباط طرفین باشد گاهی موانعی،کیفیت این ارتباطات را کاهش می دهد و موجب از دسترس خارج شدن ارتباطات می شود.
آنتن BTS خطی به آنتن تلفن های همراه ما اضافه می کند؟ارتباطات تلفن همراه و یا آنتن دهی تلفن های همراه ما از آنتن هایی به نام آنتن BTS صورت می گیرد و با توجه به افزایش مشترکان تلفن همراه تعداد ایستگاه های آنتن تلفن همراه نیز همچنان در حال افزایش است به گونه ای که نصب آنتن حتی در پشت بام منازل دیده می شود و این در حالی است که هر چه تعداد این دکل ها افزایش می یابد بازگویا نمی تواند رضایت مشترکان خود را جلب کند.
در گوشه ای ازشهردرگفتگو با جوانی اینگونه شنیدیم که من بارها جمله مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد را می شنوم.
فردی دیگرمی گفت که هرچند وزارت ارتباطات طرح های رومینگ ملی و طرح های دیگر را ایجاد کرده اما همچنان آنتن دهی تلفن های همراه ما خوب نیست.
تا کی قرار است تعداد دکل های BTS افزایش یابد؟حال با توجه به افزایش نصب این آنتن ها در شهر طبیعا رعایت فاصله استاندارد آنها کمی موجب نگرانی می شود و به همین منظور خیلی از شهروندان مانع نصب آنتن BTSمی شوند.
اما داوود زارعیان سخنگوی شرکت مخابرات ایران در خصوص استاندارد بودن آنتن های BTS گفت :به منظور نصب دکلهای استاندارد مخابراتی با مالکین و صابحان ملکها مذاکره و مجوز لازم گرفته میشود و بنابراین هیچ دکل مخابراتی غیر مجاز نداریم.
وی با اشاره به استانداردبودن آنتنهای BTS درکشورافزود: دکلهای غیر استاندارد شبکه آنتندهی را دچار مختل میکند بنابراین هیچ اپراتوری نمیتواند از شبکه غیراستاندارد استفاده کند ضمن اینکه این دکلها از نظر تشعشعات، قدرت، سرعت وپوشش باحساسترین دستگاهها اندازهگیری میشوند.
زارعیان در ادامه با اشاره به رعایت فاصله بین دکلهای مخابراتی ومنازل تصریح کرد:بر اساس استانداردهای اتحادیه جهانی مخابراتی و سازمان بینالملی، اگرفاصله نصب دکلها بین 6 تا 10 مترباشدمشکلی از نظر شبکه و پوشش ندارد و تمام آنتنها این فاصله استاندارد را رعایت میکنند.
ممانعت شهروندان از نصب آنتن های BTS در حالی است که اپراتور های تلفن همراه سعی بر افزایش دکل های خود دارند ویا گاهی از سوی شهرداری از نصب این دکلها جلوگیری می شود.
اما هرچند شاید آنتن های استاندارد در شهر نصب باشد اما ممانعت شهروندان از نصب آنتن های BTS و همچنین گاهی ممانعت شهرداری از نصب این دکل ها مشکلی است که اپراتورهای تلفن همراه با آن مواجه هستند.
با همه این مشکلات ،عدم آنتن دهی تلفن همراه وجود دارد اما این سوال پیش می آید که آیا این آنتن های BTS جایگزین دیگری ندارند.
یکی از کارشناسان مخابرات نصب میکرو BTS ها را پیشنهاد می کند و اینگونه می گوید که میکرو BTS ها ،بی تی اس هایی با سایز های کوچک هستند که معمولا در مترو تونل و جاهایی که از نظر پوشش نقطه کور محسوب می شود،نصب می گردد.
این کارشناس به وجود این میکرو BTS ها در کشور اشاره کرد اما گویا این آنتن ها فواصل کمتری را می توانند تحت پوشش قرار دهند به همین منظور با تحقیقات بیشتر به نتایج جدیدتری رسیدیم.
یک استاد دانشگاه و کارشناس مخابرات BTS هایی که بر روی بالن نصب می شوند را جایگزین دکل ها مطرح می کند ومی گوید:این تکنولوژی در فضا قرار می گیرد و می تواند وسعت جغرافیایی وسیعتری را تحت پوشش قرار دهد اما به دلایل اقتصادی و ... هنوز در کشور ما ایجاد نشده است.
گفتنی است به نظر تکنولوژی های جدیدتری وجود دارند و گویا زمان آن فرا رسیده که آنتن های BTS از خطوط خارج شوند و به جای افزایش تعداد دکلهای BTS به فکر راهکارهای بهتری باشیم تا آنتن دهی تلفن همراه بهتر شود.
انتهای پیام/