پوشیدن کفش‌های تنگ و نوک باریک باعث فرو رفتن ناخن در گوشت می‌شود که می‌تواند عفونت و قارچ را در پی داشته باشد.

دکتر اعتمادی متخصص پوست و زیبایی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: ناخن‌های پا به شکل پرانتزی نیمه باز هستند که با بستر خود از جنس گوشت و تقریبا پوست رشد می‌کنند معمولا انگشت شصت پا به دلیل فشارهای ناشی از کفش و یا ضربه‌های شدید دچار فرو رفتن ناخن در گوشت می‌شود و شکل ناخن از حالت عادی به حالت سوزن منگنه‌ای تبدیل می‌شود. 

وی گفت: پوشیدن کفش های تنگ و نوک باریک، کفش‌های پاشنه بلند توسط خانم‌ها و همچنین وارد شدن ضربه شدید بخصوص در فوتبال برای آقایان از دلایل قوس برداشتن ناخن شصت پا است که در واقع این فشارها و ضربات باعث داخل شدن ناخن در گوشت می‌شوند و با قرار گرفتن پا در نقاط آلوده این اتفاق به عفونت و در موارد پیشرفته به قارچ منجر می‌گردد. 

دکتر اعتمادی با اشاره به درمان ناخن‌های آسیب دیده تصریح کرد: برای درمان عفونت ناشی از فرو رفتن ناخن در گوشت باید آنتی بیوتیک مصرف شود و برای حفاظت از پا آن را تمیز و خشک نگه دارید و کفش‌های گشاد بپوشید تا بتوانید ناخن آسیب دیده را در همان ابتدا درمان کنید در غیر این صورت کار به جراحی کشیده می‌شود و قسمتی از ناخن کج شده را می‌کشند. 

این متخصص پوست و زیبایی افزود: در صورت کشیدن ناخن اگر ریشه آن نابود شود یا همراه با ناخن در بیاید دیگر در آن ناحیه ناخنی رشد نخواهد کرد و دلیل در نیامدن ناخن پس از جراحی همین نابودی ریشه است نه بیمار‌ی‌هایی مثل قارچ و ... بنابراین مشکلات ریشه ناخن می‌تواند باعث کج و قوس دار در آمدن آن و یا حتی در نیامدن ناخن در کل عمر شود.

وی خاطر نشان کرد: تنها راه درست شدن ناخن‌های بد فرم و فرو رفته در گوشت آن است که هنگام جراحی ریشه آن قسمت تخریب شود تا دیگر ناخنی در آن ناحیه درست نکند تا ناخن باقیمانده کوچکتر و صاف باشد و در گوشت فرد فرو نرود و ایجاد عفونت نکند. 


انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار