نورو فیدبک روشی ایمن برای تغییر در امواج و کارکرد مغزی است که به کمک درمان اختلال بیش‌فعالی می‌آید.

امین اسداله‌پور، عضو مرکز روان‌شناسی و نوروفیدبک سایبر در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان  افزود: اختلال بیش‌فعالی یا ADHD که تشخیص آن بیشتر در سنین مدرسه و در زمان خواندن و نوشتن کودک خود را نشان می‌دهد با تجویز دارو توسط پزشک معالج کنترل می‌شود.

وی در ادامه گفت: ضربان شاخصی است که نشان‌دهنده میزان فعالیت و کارکرد کلی و منطقه‌ای مغز می‌باشد و پژوهشی انجام دادیم که طی آن به بررسی میزان تغییر در ضربان مغزی کودکان درمان شده با نوروفیدبک پرداختیم.

اسدالله‌پور گفت: طی مطالعه‌ای که انجام دادیم خواستیم به این نتیجه برسیم که آیا ضربان مغزی کودکان متبلا به اختلال بیش‌فعالی و کمبود توجه ADHD پس از درمان نورفیدبک دچار تغییر می‌شوند؟

وی گفت: برای رسیدن به پاسخ چهار کودک هفت تا ده ساله متبلا به بیش‌فعالی را قبل و بعد از درمان با نورو فیدبک مورد بررسی قرار دادیم و ارزیابی‌های بالینی و رفتاری نتایجی را نشان داد.

عضو مرکز روان‌شناسی و نوروفیدبک سایبر افزود: ارزیابی‌ها نشان داد که هر چهار کودک به خوبی به درمان نوروفیدبک پاسخ داده‌اند و بهبودی بسیار قابل توجهی در علائم ADHDآنان ایجاد شده است و ضربان مغزی کودکان به طور میانگین در حدود چهار درصد کاهش یافته است و شاهد بهبودی این افراد بودیم.

اسدالله‌پور گفت: این پژوهش‌ نشان داد که تغییر در میزان ضربان مغز ممکن است به عنوان شاخصی برای درمان موفقیت‌انگیز نوروفیدبک در کودکان مبتلا به ADHD باشد با این حال این نکته که علی‌رغم پروتکل مورد استفاده درمان، ضربان مغزی کاهش یافته است نکته‌ای در خور تأمل و نیازمند تبیین نظری و پژوهش‌های بیشتر است.


انتهای پیام/

برچسب ها: بیش فعال ، نوروفیدبک ، مغز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار