سیدحسن طایفه، مدیرکل شرکت دانشبنیان تولید کننده ظروف سلامت در پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی در گفتوگو با خبرنگار
حوزه فنآوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: توسط این شرکت دانشبنیان موفق به ساخت ظروفی شدهایم که فاقد هر گونه مواد شیمیایی و ترکیبی روکشدار مانند تفلون است.
وی بیان کرد: این ظروف فاقد هر گونه مواد یوندار و ذرات مضر هنگام طبخ غذا و با حفظ خاصیت مواد غذایی است.
این محقق در ادامه تأکید کرد: در ساخت اینگونه ظروف هیچ گونه مواد شیمیایی روکشدار نظیر تفلون، سرامیک و لعاب به کار گرفته نشده است و هر چه این ظروف با سیم ظرفشویی شسته شوند از قابلیت چسبندگی آن کاسته نمیشود.
وی عنوان کرد: در این شرکت دانشبنیان برای اولین بار موفق به ساخت این ظروف به صورت رنگی شدهایم.
طایفه تصریح کرد: این ظروف دارای مجوز از وزارت بهداشت و انستیتو تغذیه ایران است و به هیچ وجه سرطان زا نیستند.
این محقق با اشاره به قابلیت این ظروف خاطرنشان کرد: این ظروف سلامت قابلیت تنوری کردن انواع مواد غذایی بدون اینکه نیاز به آب یا روغن را داشته باشد، دارد.
انتهای پیام/