به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به قاچاق بودن بخش قابل توجهی از واردات، چرا امکان شناسایی و جلوگیری از مبادی ورودی امکانپذیر نیست، پاسخ داد: متاسفانه در کشور ما معضل قاچاق موضوعی جدی است یعنی ما نمیتوانیم مبادی ورودی را شناسایی کنیم و در سطح عرضه هم با مشکل مواجه هستیم و تاکنون نتوانستهایم آنگونه که باید با قاچاق مبارزه کنیم.
وی با تاکید بر ان نکته که این معضل، صرفا به حوزه سلامت هم اختصاص ندارد و مشکلی مبتلا به همه حوزههاست ادامه داد: همانطور که قاچاق در کالاهای الکترونیکی به اقتصاد کشور آسیب میزند در حوزه سلامت نیز همینگونه است ضمن اینکه در بخش سلامت، آسیبهایی که به مصرف کننده میرسد بسیار بیشتر است.
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: قاچاق کالاهای سلامت محور در کنار آسیبی که به اقتصاد و اشتغال وارد میآورد سلامت مصرف کننده را نیز تهدید میکند و این موضوع چیزی نیست که به راحتی بتوان از آن عبور کرد.
وی دلیل هشدارهای مکرری که در روزهای اخیر درباره مکمل ها داده است را وضعیت بد محصولات تقلبی و قاچاق در حوزه مکمل دانست و خاطر نشان کرد: با توجه به فعالیت سودجویانهای که بعضیها در این حوزه دارند در ورزشگاهها و باشگاههای ورزشی نیز حضور پیدا میکنند و برای اینکه کالاهای قاچاق خود را بفروش برسانند با هر ترفندی که شده اجازه نمیدهند مکملهای مجاز به دست ورزشکاران برسد.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با ابراز تاسف از اینکه تلاشهای صورت پذیرفته در راستای مبارزه با قاچاق تاکنون خیلی مفید نبوده است ابراز امیدواری کرد: در پی همکاری و هماهنگیهایی که با وزارت ورزش و فدراسیونها فراهم میشود بتوانیم در ورزشگاهها و مکانهایی که محل مراجعه فرزندان مردم هستند را پاک نگه داریم.
انتهای پیام/