با خوردن غذاهای تند می‌توان طول عمر را به دلایلی خاص تا حد زیادی بالا برد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان اعتقاد دارند خوردن غذاهای تند سبب کاهش خطر مرگ و میر زودرس در افراد به خاطر بیماری‌هایی چون سرطان و یا مشکلات تنفسی می‌شود. 

گفتنی است،‌ کارشناسان وجود ماده کپسایسین در ترکیبات فلفل را به دلیل دارا بودن مواد خاص محافظ بدن د‌ر مقابل بیماری‌هایی چون چاقی، التهاب و سرطان معرفی کرده‌اند.

فلفل تند همچنین دارای نوعی  آنتی اکسیدان است که به حفظ سلامت بدن کمک فراوان می‌کند.

این نتایج حاصل تحقیق بر روی بیش از 500 هزار فرد بزرگسال بوده است که هر روز یا یک روز در میان یک نوبت غذایی تند داشته‌اند. 

این دسته از افراد به نسبت سایرین کمتر دچار مرگ و میر ناگهانی و زودرس شده اند. 

نتایج این پژوهش در مجله پزشکی انگلستان به چاپ رسیده است.
 
در عین حال پژوهشگران توصیه می‌کنند افراد در مصرف غذاهای تند احتیاط کنند بویژه اگر دچار حساسیت غذایی و یا تنفسی هستند. 

براساس این تحقیق که حاصل مطالعه گروهی دانشمندان 3 دانشگاه آکسفورد، هاروارد، و آکادمی علوم پزشکی کشور چین بر روی حدود 500 هزار فرد بین سنین 30 تا 79 سال در عرض 70 سال بوده است، کارشناسان اثر مفید مصرف فلفل و غذاهای تند در حفظ سلامت، محافظت از سلول ها، جلوگیری از چاقی، ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان و بیماری‌های تنفسی را دریافته‌اند.

علاوه بر وجود آنتی اکسیدان در فلفل به دلیل وجود بوی تند نوعی خاصیت دفع و نابودی سلول‌های سرطانی وجود دارد.

خوردن غذاهای تند سبب کمک به هضم بهتر غذا در دستگاه گوارش و افزیش تعداد باکتری‌های مفید روده می‌شود.

با این وجود کارشناسان توصیه می‌کنند افراد از ادویه‌های تازه استفاده کنند و از مخلوط کردن انواع ادویه‌ها با همدیگر خودداری کنند زیرا می‌تواند سبب آلرژی و نیز بروز حساسیت‌های پوستی و تحریک سیستم عصبی بدن شود. 

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار