انگیزه و تمایل افراد به خوردن فلفل علاوه بر حس مطلوب و خوشمزه بودن طعم فلفل علل روانی نیز می‌تواند داشته باشد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کارشناسان از یک تحقیق منحصر به فرد دریافته‌اند نوعی تفاوت معنادار بین زنان و مردانی که به خوردن غذاهای تند و فلفل‌دار علاقه‌مند هستند وجود دارد. 

گفتنی است، محققان در دانشگاه ایالتی پن دریافته‌اند زنان از سوخته شدن زبان توسط فلفل و احساس سوخته شدن ناشی از آن لذت می‌برند، در صورتی که مردان فقط تظاهر به علاقه به خوردن غذاهای تند دارند و بیشتر به دنبال پذیرفته شدن به عنوان یک فرد قوی در اجتماع و نزد دوستان خود با این کار دارند. 

در عین حال پژوهشگران دریافته‌اند، مردانی که به خوردن غذاهای تند علاقه دارند دارای سطح بالاتری از هورمون تستوسترون به نسبت سایر مردان هستند. 

کارشناسان اعتقاد دارند مصرف فلفل به دلیل دارا بودن کپسایسین خالص در آن یک ضد درد و مسکن بسیار مفید برای سیستم عصبی بدن است و همین طور می‌تواند باعث نابودی سلول‌های سرطانی بدن نیز شود.



انتهای پیام/

برچسب ها: فلفل ، مردان ، ذائقه ، هورمون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.