زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: هر فردی برای دستیابی به سلامت، نیاز به مصرف روزانه تمام گروههای غذایی دارد. مواد غذایی به پنج گروه اصلی نظیر نان و غلات، سبزیها، میوهها، شیر و فرآوردههای آن، گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغز دانهها تقسیم میگردد، که از این بین گروه سبزیجات دارای انواع ویتامینهای آ، ب و ث، مواد معدنی چون پتاسیم، منیزیوم و مقدار قابل توجهی فیبر است.
وی ادامه داد: گروه سبزیها شامل انواع سبزیهای برگدار، انواع کلم، هویج، بادمجان، نخود سبز، لوبیا سبز، انواع کدو، فلفل، قارچ، خیار، گوجهفرنگی، پیاز و سیبزمینی میباشد، که میزان توصیه شده مصرف روزانه سبزیها 5- 3 واحد است.
عبداللهی هر واحد سبزی را برابر با مقداری دانسته که در ذیل اشاره میگردد:
یک لیوان سبزیهای خام برگدار (اسفناج و کاهو)، یا
نصف لیوان سبزیهای پخته یا خام خرد شده، یا
نصف لیوان نخود سبز، لوبیا سبز و هویج خرد شده یا
یک عدد گوجهفرنگی یا هویج یا خیار متوسط
انتهای پیام/