به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ محسن ورجاوند گفت : با انعقاد قرارداد حوضچه های پرورش ماهی با دکتر دامپزشک متخصص بیماری های آبزیان به عنوان مسئول فنی – بهداشتی کلیه امور بهداشتی و قرنطینه ای استخر های پرورش ماهی تحت نظارت دقیق تر قرار گرفتند.
وی با اشاره به نظارت های مستمر اداره دامپزشکی بر این واحد های تولیدی افزود: با بکارگیری مسئول فنی- بهداشتی ویژه آبزیان این نظارت ها کامل تر و بهینه تر خواهد بود.
دزفول دارای 8 مزرعه پرورش ماهی گرمابی و سردآبی با ظرفیت 2000 تن تولید گوشت آبزی، یک مزرعه پرورش ماهی خاویاری با ظرفیت 150 تن تولید گوشت و یک تن خاویار در سال می باشد.
انتهای پیام/س