بیش از هزار تن انجیر تا کنون در مازندران تولید و به بازار عرضه شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه 200هکتار از باغات استان به میوه انجیر اختصاص دارد، از برداشت یک هزار و 260 تن انجیر تا کنون در مازندران خبر داد.

شکوهی افزود: پیش بینی می شود هزار و 800 تن انجیر امسال از باغات مازندران برداشت شود.

وی با بیان اینکه انجیر مازندران از کیفیت مطلوبی برخوردار است و در رتبه هفتم کشوری بعد از استانهای فارس، لرستان، کرمانشاه، سمنان، مرکزی و زنجان قرار دارد تصریح کرد: قابلیت کاشت در مناطق دشت و دامنه تا ارتفاع 180 متری، کشت به صورت دیم، ضریب پایین آب مصرفی و قابلیت توسعه در مناطق شیب دار از مزیت های تولید انجیر در مازندران است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران بازار فروش انجیر مازندران را علاوه بر مصرف داخلی استانهای همجوار اعلام کرد و گفت: بیشترین انجیر مازندران در شهرستان بهشهر و گلوگاه تولید می شود.

برداشت محصول انجیر در مازندران تا شهریور ادامه دارد.

انتهای پیام /ی


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.