به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در نشست با معاون استاندار و هیئت همراه استان کان تو ویتنام گفت: این نشست با هدف آشنایی با وضعیت فعالیت های دانشگاهی و کشاورزی استان کان تو به منظور گسترش روابط دانشگاهی و مبادلات علمی و فنی به خصوص در زمینه تولید ارقام پیشرفته و پرمحصول برگزار شد.
بهمنیار افزود: زمینه سازی برای برقراری ارتباط علمی بین دانشگاهی با توجه به فعالیت های علمی خوب که در این استان در زمینه تولید برنج، محصولات شیلاتی، تولید قارچ، انواع میوه و سبزی دارند و نیز خدمات متقابل از طرف ایران، با حجم وسیعی از انواع محصولات کشاورزی و ارزیابی یافته های پژوهشی در مازندران از دستاوردهای این نشست است.
به گفته وی؛ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با تعدادی از دانشگاه های مختلف مانند آسیای میانه تفاهم نامه امضا کرده و آمادگی داریم با ویتنام هم تحقیقات مشترک و همکاری داشته باشیم.
بهمنیار با اشاره به اینکه 42 دانشجوی دکتری، 700 دانشجوی ارشد و 2 هزار و 100 دانشجوی کارشناسی در این دانشگاه در حال تحصیل هستند، افزود: یک مرکز رشد و 2 پژوهشکده با توجه به شرایط مازندران در زمینه کشاورزی در این دانشگاه فعال است.
معاون استاندار کان تو ویتنام هم در این نشست گفت: با توجه به بازدید استاندار مازندران ، ما از قبل تا حدودی با مازندران آشنا شده بودیم و در آنجا دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به ما معرفی شد و با توجه به رشته های تحصیلی دانشگاه ما مایل به بازدید از دانشگاه و خواهان برقراری ارتباط علمی و آموزشی و تبادل دانش با دانشگاه ساری شد.
دائو ان دونگ افزود: در زمینه کشاورزی به خصوص کشت برنج از لحاظ کمی فعالیت های خوبی داشتیم اما در حال حاضر نیاز به افزایش کیفیت محصول داریم.
وی با بیان اینکه در شهر کان تو یک مرکز پژوهشی زیر نظر وزارت کشاورزی عمدتا در خصوص کشت برنج فعالیت می کند، یادآور شد: در استان کان تو 5 دانشگاه در زمینه کشاورزی فعال است.
معاون استاندار کان تو ویتنام تصریح کرد: امید به همکاری بین دانشگاه کان تو و ساری به منظور افزایش کیفیت برنج داریم.