وی با اشاره به مکان احداث این پروژه عظیم تصریح کرد: این پروژه به طول دو و نیم کیلومتر و در محل بین انتهای خیابان شریعتی در ولیعصر (نرسیده به میدان فهمیده) تا خیابان توانیر امتداد پیدا می کند.
حسنزاده با تاکید بر اینکه فاز نخست این پروژه بر اساس برآوردهای اولیه بیش از 22 میلیارد تومان هزینه خواهد داشت، گفت: هدف اصلی از اجرای این پروژه ایجاد محیط و محلی برای محیط زیست و گردشگری، پیاده روی، دوچرخه سواری و محیطی آرام جهت استفاده شهروندان است.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز تبریز با بیان اینکه بخش عمده ای از زمین های این منطقه جهت اجرای این پروژه تملک شده اند، اظهار داشت: ارزش زمین های موجود در این قسمت که اکثرا تملک شده اند، بیش از 200 میلیارد تومان است.
وی با اشاره به جزئیات پروژه کریدور وسیع فضای سبز تبریز تصریح کرد: بخشی از این پروژه باغ پرندگان خواهد بود که در قالب دو یا سه مجموعه پرندگان سردسیری، پرندگان گرمسیری و پرندگان شکاری ایجاد می شود و همچنین بخشی از آن نیز به باغ گلها اختصاص می یابد.
حسن زاده افزود: همچنین حداقل 2 آبشار با ارتفاق زیاد و با رعایت تمامی اصول فنی و طراحی مناسب اعم از طراحی منظر(لنداسکیپ) ، طراحی تاسیسات، تجهیز نیازهای خدماتی از جمله پارکینگ و...برای این مجموعه در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز تبریز ادامه داد: در اجرا و احداث این مجموعه سعی بر این است تا کمترین دخالت به طبیعت انجام گیرد و به دور از طرح های فانتزی همه چیز کاملا طبیعی و با محیط سازگار باشد.
وی یادآور شد: طراحی و مدیریت این پروژه توسط مهندس سمنانی، طراح باغ پرندگان تهران انجام می گیرد و تمامی جوانب اجرای یک پروژه فضای سبز اعم از اراضی، فضای سبز، نوع گونه، نحوه کشت، آبیاری، ایجاد برکه، پمپاژها، منابع زمینی و ذخیره آب، ایجاد معبرهای عمومی، وسایل نقلیه، دوچرخه و حتی کوهنوردی در آن تعبیه می شود.
حسن زاده با بیان اینکه طی چند روزی که از آغاز اجرای این پروژه سپری شده راه اصلی برای عبور و مرور وسائط نقلیه را نهایی کرده ایم، گفت: هم اکنون عملیات بسترسازی جهت احداث آبشار در حال انجام است و به همین منظور انتقال سنگ های بزرگ از بیرون شهر که شامل صدها قطعه سنگ صد تنی می شود جهت جای گذاری در این پروژه در حال انجام است.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز تبریز با اشاره به زمان اتمام و بهره برداری از این پروژه بزرگ تصریح کرد: سعی داریم اگر تامین اعتبار اتفاق افتد تا مدت زمان یک سال آینده این پروژه به بهره برداری برسد به طوری که بخشی از آن برای پاییز امسال و بخشی نیز در فصل کاری سال 95 آماده گردد.