انجیر برای درمان سوء هاضمه و کم خونی مفید است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ انجیر میوه مغذی و خوش طعمی است که دارای مواد قندی، چربی، مواد معدنی، آمینواسید، آنزیم های مختلف و سرشار از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های A ، B ، C است.

انجیر میوه پر انرژی، به اشکال مختلف مانند تازه، خشک، کمپوت، مربا، مارمالاد، شربت، شکلات، کلوچه و بیسکوئیت مصرف می شود.

انجیر با داشتن 65 – 70 درصد قند از میوه های پر انرژی است.

در ایران، انجیر بیشتر به صورت تازه، خشک، مرطوب، مربا، کمپوت و همراه کنجد و گردو و شیر مصرف می شود.

انجیر از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است و همچنین افزایش تعرق بدن، ادرار آور بودن، برطرف کردن یبوست و افزایش حرارت بدن از خواص انجیر به شمار می رود.

جوشانده انجیر خشک درمان کننده التهاب مجاری دستگاه تنفسی، کلیه، ذات الریه، سرخک، مخملک و آبله است.

سوپ انجیر بسیار مقوی بوده و برای افزایش شیر در زنان شیرده مفید است. برای تهیه سوپ، انجیر نارس را همراه با گوشت می پزند.

برای برطرف کردن ورم گلو، 50 گرم انجیر زرد را در 500 گرم شیر ریخته و پس از 15 دقیقه، آن را غرغره می کنند و مقداری از آن را نیز می توان نوشید.

جوشانده انجیر خشک در شیر برای درمان آنژین، ورم لثه و ورم مخاط دهان نیز موثر است.

انجیر را می توان همراه با میوه های دیگر مصرف کرد اما با میوه های اسیدی مانند پرتقال و وگریپ فروت سازگار نیست.

انجیر برای افرادی که قند خونشان پایین می آید مناسب است. زیرا قند آن به سرعت در روده کوچک جذب می شود. این میوه برای افراد دیابتی مضر است.

انجیر ضد سرطان بوده و در درمان بیماری های پوستی مفید است.

انجیر تقویت کننده کبد است و به افرادی که کبد ضعیفی دارند توصیه می شود گردو را با انجیر مصرف کنند.


انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.