بهگزارش
حوزه انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)،سیدمحمد هاشمی با اشاره به مشارکت حداکثری سازمانها و ادارات شهر تهران در طرح نمادین "ساعت تهران" اظهار داشت: این طرح منجر به کاهش نزدیک به 140 مگاوات در پیک بار تهران شد که نتایج مذکور با مدلسازی اطلاعات بازار برق و قرائت مقدار مصرف ادارات منتخب شهر تهران پیش از اجرا و پس از اجرای طرح بهدست آمده است.
به گفته مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ طرح نمادین ساعت تهران برای نخستین بار از سوی این شرکت با هدف همکاری قریب 2300 ساختمان اداری با قدرت مصرفی 1000 مگاوات برای کاهش 20 درصدی مصرف در پیک بار اجرا شده است که در این طرح 105 اداره منتخب به عنوان یک نمونه آماری برای سنجش تاثیر طرح انتخاب و به منظور سنجش تاثیر همکاری ادارات در این طرح، از ساعت 13 تا 15 روزهای شنبه، بیستم تیرماه و دوشنبه، بیست و دوم تیرماه نسبت به اندازهگیری توان سازمانها و مشترکان اداری منتخب اقدام شده است.
هاشمی قدرت قراردادی 105 مشترک اداری منتخب شهر تهران را بالغ بر 163 مگاوات ذکر کرد و افزود: پیش از اجرای طرح، قدرت قراردادی ادارات منتخب 83 مگاوات بود که در حین اجرای طرح به 74 مگاوات رسید.
به گفته مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ بر اساس نتایج حاصل شده 75 درصد از مشترکان اداری شهر تهران نسبت به مدیریت مصرف برق در طرح نمادین ساعت تهران اقدام کردند.
هاشمی در خاتمه با اثربخش عنوان کردن اقدامهای طرح نمادین ساعت تهران در کاهش پیک بار با همکاری سازمانها و ادارات پایتخت در این طرح، تصریح کرد: با اجرای راهکارهای ساده و اثربخش در ساختمانهای اداری میتوان گامهای موثری در راستای صرفهجویی و مصرف بهینه انرژی برق برداشت.
انتهای پیام/