زهرا فیضی افزود: از مجموع 45 میلیون قطعه مرغ بومی کشور 5 میلیون قطعه آن در استان اصفهان تولید می شودکه سالانه از جمعیت مرغ بومی این استان 15 هزار تن تخم مرغ و 5 هزارتن گوشت سفید تولید میشود.
وی گفت: پیش بینی میشود تا پایان امسال یک میلیون قطعه جوجه یک روزه بومی در استان اصفهان تولید و روانه بازار شود.
سرپرست مدیریت امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: پارسال در استان اصفهان 800هزار قطعه مرغ بومی تولید شد.
استان اصفهان رتبه نخست تولید جوجه یکروزه بومی را در کشور دارد و آذربایجان غربی و مازندران در جایگاههای دوم و سوم قرار دارند.
انتهای پیام/