نخستين واحد توليد جوجه يک روزه مرغ اجداد گوشتی در ساوجبلاغ به بهره برداری رسيد.

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، معاون سلامت دامپزشکي استان البرز گفت: اين واحد توليدي به عنوان نهمين واحد در سراسر کشور  با ظرفيت 34 هزار قطعه و با ييش از 70 ميليارد ريال هزينه فعاليت خود را در شهرستان ساوجبلاغ تحت نظارت دامپزشکي آغاز کرد.

جمالي افزود: با شروع  فعاليت اين واحد بخشي از نياز  جوجه هاي مادر گوشتي در استان البرز و ساير استانها تامين مي شود و در زنجيره توليد نقش بسزايي خواهد داشت.

همچنين از ابتداي امسال 19 ميليون قطعه جوجه يکروزه گوشتي در استان البرز توليد شده است.

رئيس اداره بهداشت و مديريت بيماريهاي طيور، زنبور عسل و کرم ابريشم دامپزشکي البرز افزود: اين تعداد جوجه در هفت واحد فعال کارخانجات جوجه کشي استان توليد و به واحدهاي مرغداري پرورش طيورگوشتي کشور  منتقل شده است.

شهرياري با اشاره به اينکه واحدهاي جوجه کشي تحت نظارت دامپزشکي استان است، گفت: از واحدهاي مورد نظر به صورت دوره اي نمونه برداري و براي کنترل سلامت به آزمايشگاه مرکزي دامپزشکي البرز ارائه مي شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار