به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، معاون سلامت دامپزشکي استان البرز گفت: اين واحد توليدي به عنوان نهمين واحد در سراسر کشور با ظرفيت 34 هزار قطعه و با ييش از 70 ميليارد ريال هزينه فعاليت خود را در شهرستان ساوجبلاغ تحت نظارت دامپزشکي آغاز کرد.
جمالي افزود: با شروع فعاليت اين واحد بخشي از نياز جوجه هاي مادر گوشتي در استان البرز و ساير استانها تامين مي شود و در زنجيره توليد نقش بسزايي خواهد داشت.
همچنين از ابتداي امسال 19 ميليون قطعه جوجه يکروزه گوشتي در استان البرز توليد شده است.
رئيس اداره بهداشت و مديريت بيماريهاي طيور، زنبور عسل و کرم ابريشم دامپزشکي البرز افزود: اين تعداد جوجه در هفت واحد فعال کارخانجات جوجه کشي استان توليد و به واحدهاي مرغداري پرورش طيورگوشتي کشور منتقل شده است.
شهرياري با اشاره به اينکه واحدهاي جوجه کشي تحت نظارت دامپزشکي استان است، گفت: از واحدهاي مورد نظر به صورت دوره اي نمونه برداري و براي کنترل سلامت به آزمايشگاه مرکزي دامپزشکي البرز ارائه مي شود.
انتهای پیام/