راه اندازی واحد توليد جوجه يک روزه مرغ اجداد گوشت

نخستين واحد توليد جوجه يک روزه مرغ اجداد گوشتی در ساوجبلاغ به بهره برداری رسيد.

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، معاون سلامت دامپزشکي استان البرز گفت: اين واحد توليدي به عنوان نهمين واحد در سراسر کشور  با ظرفيت 34 هزار قطعه و با ييش از 70 ميليارد ريال هزينه فعاليت خود را در شهرستان ساوجبلاغ تحت نظارت دامپزشکي آغاز کرد.

جمالي افزود: با شروع  فعاليت اين واحد بخشي از نياز  جوجه هاي مادر گوشتي در استان البرز و ساير استانها تامين مي شود و در زنجيره توليد نقش بسزايي خواهد داشت.

همچنين از ابتداي امسال 19 ميليون قطعه جوجه يکروزه گوشتي در استان البرز توليد شده است.

رئيس اداره بهداشت و مديريت بيماريهاي طيور، زنبور عسل و کرم ابريشم دامپزشکي البرز افزود: اين تعداد جوجه در هفت واحد فعال کارخانجات جوجه کشي استان توليد و به واحدهاي مرغداري پرورش طيورگوشتي کشور  منتقل شده است.

شهرياري با اشاره به اينکه واحدهاي جوجه کشي تحت نظارت دامپزشکي استان است، گفت: از واحدهاي مورد نظر به صورت دوره اي نمونه برداري و براي کنترل سلامت به آزمايشگاه مرکزي دامپزشکي البرز ارائه مي شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار