به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي خوزستان گفت : با برنامه ريزي صورت گرفته و به منظور افزايش توليد گوشت مرغ در استان ، اين تعداد واحد مرغداري گوشتي به ظرفيت يک ميليون و 203 هزار و 35 قطعه در هر دوره ،امسال احداث و مورد بهره برداري قرار گرفت که به اين ترتيب تعداد مرغداري هاي فعال استان به 802 واحد افزايش يافته است.
محمد مشکورزاده افزود: با اين ظرفيت استان درحال حاضرتوانايي توليد126 هزار و 675 تن گوشت مرغ آماده طبخ به ازاء 5 دوره جوجه ريزي در طي سال را دارا مي باشد.
انتهای پیام/