افراد روزه دار در وعده سحر از غذا کم چرب و کم نمک استفاده کنند.

محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: روزه داران در وعده سحری خود از غذاهای معمولی همچون خورشت قیمه و قرمه سبزی استفاده کنند.

وی ادامه افزود: از موادی همچون نمک و چربی در وعده سحری نباید استفاده کرد. غذاها باید ادویه کمتری داشته باشد و در کنار غذا از سالاد و سبزیجات هم باید استفاده شود.

این متخصص تغذیه‌ در ادامه خاطر نشان کرد: غذاها هم نباید شور و چرب باشد.

دکتر عزیزی درباره وعده افطاری روزه داران گفت: از مواد غذایی همچون نان، پنیر، سوپ و غذاهای سبک، چای و آبجوش... باید استفاده کرد چون فاصله افطار تا سحر بسیار کم است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار