به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج؛ آوات مکاری گفت: این جشنواره در راستای شناسایی و معرفی حفظ و صیانت غذاهای بومی کردستان و قرار گرفتن برخی از این غذاها در لیست غذاهای رستورانها و اماکن پذیرایی استان برگزار میشود.
وی افزود: علاقهمندان برای شرکت میتوانند با مراجعه به دبیرخانه جشنواره اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان معاونت گردشگری حضور یافته ثبت نام کنند.
کارشناس گردشگری اداره كل ميراث فرهنگی استان كردستان بیان کرد: زمان ثبت نام برای شرکت دراین جشنواره از 20 تیرماه لغایت 25 تیرماه و زمان برگزاری جشنواره 12 مردادماه است.
گفتنی است، شرکت در این جشنواره برای عموم آزاد بوده و غذاهای معرفی شده در جشنواره صرفا باید غذاهای بومی و اصیل منطقه کردستان باشد و در پایان به 5 نفر از برندگان این جشنواره هدایایی اهداء میشود.
انتهای پیام/ی