گفتنی است، آسیب به دندان به خاطر وجود قند و اسید داخل میوه صورت میگیرد.
بررسیها نشان میدهند، عده زیادی از مردم دنیا با وجود مصرف مواد غذایی سالم از خرابی دندانها رنج میبرند که این به دلیل وجود اسید و قند موجود در این مواد است.
کارشناسان بر این اساس به افراد توصیه میکنند به جای خوردن آب میوه تازه از خود میوه و سبزیجات استفاده کنند که به دلیل وجود فیبر میتواند تا حد زیادی مانع آسیب دیدگی دندانها شود.
نوشیدن آب پس از مصرف آب میوه طبیعی و یا نوشیدن آبمیوه توسط نی از جمله راههای مفید برای جلوگیری از آسیب دیدن دندانها است.
کارشناسان همچنین توصیه میکنند افراد به موازات مصرف انواع آب میوه و همینطور خود میوه که به طور طبیعی حاوی مقادیر بالایی اسید است از سبزیجات استفاده کنند زیرا در سبزیجات به طور طبیعی مواد قلیایی وجود دارد که می تواند اثر اسیدی ناشی از میوهها در محیط دهان و دندان را خنثی کند.
کارشناسان انجام قرقره دهان با آب پس از نوشیدن آبمیوه را یکی دیگر از راهکارهای محافظت از دندان میدانند.
کارشناسان در عین حال هشدار میدهند افراد بلافاصله پس از مصرف نوشیدنیهای حاوی میوه به دلیل وجود اسید در آنها که سبب آسیب پذیری مینای دندان و نرم شدن بافت آن میشود سریع مسواک نزنند زیرا این کار سبب آسیب دو چندان به مینای دندان میشود.
کارشناسان به افراد توصیه میکنند برای حفظ سلامت دهان، لثه و زبان خود سعی کنند وضعیت PH دهان را همیشه به صورت خنثی نگه دارند و سعی کنند با مصرف به اندازه آب محیط دندان را از حالت اسیدی یا قلیایی خارج کنند.
مصرف نوشیدنیهای میوهای حاوی اسید میوه همچنین میتواند سبب التهاب در جوانههای چشایی زبان و آسیب پذیری این عضو حساس شود و آنگاه با خوردن هر ماده غذایی این عضو تحریک پذیر شده تولید حساسیت در فرد کند.
انتهای پیام/